09-01-2007, 19:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.09.05
הודעות: 6,023
|
|
אתה משרה את החומוס 24 שעות, אחר כך אתה מבשל אותו, שהחומוסים נהיים רכים אתה מוציא אותם ומקרר.
אחר כך אתה שם בבלנדר, מוסיף קצת שמן זית, טחינה גולמית,קצת לימון,שום, ותבלינים לפי הטעם - זעתר, אורגנו ומה שבא לך, פעם שמתי כל כך הרבה תבלינים שיצא לי חומוס ירוק חחח
אחר כך אתה תוחן וזהו, חשוב שהוא יצא לך רך אל תעשה אותו עם גושים כי אחר כך זה נהיה מגעיל, תתחן אותו עד שזה נהיה כמו קרם.
וזהו, רצוי לאכול מייד כי זה מתקלקל ממש מהר .
_____________________________________
|