לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 04-12-2006, 23:58
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
צ'ייסרים לא יכולים לבעור!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי aviran86 שמתחילה ב "אלכוהול-צ'יסרים בוערים!!!"

לפחות לא במובן המקורי.
בחו"ל מנה של אלכוהול היא 30 מ"ל, אותה מנה של "צ'ייסר" אצלנו.
לכן אנשים רבים מזמינים מנת אלכוהול חזק (וויסקי, וודקה וכו') ובתור "משקה רודף" (המשקה ששותים אחרי שלוגמים את המשקה האלכוהולי החזק) מזמינים בירה.

כנראה שישבו ישראלים שיכורים בחו"ל, ראו שאנשים מזמינים בירה, מנה קטנה של אלכוהול (כי אצלנו נהוג לדחוף ללקוחות את מנת הבית של כ-60 מ"ל), שמעו את המילה צ'ייסר והחליטו שהשם הולם יותר את החצי-מנת-וויסקי מאשר את הבירה.

ולכן, כמה שלא תנסה להבעיר את הבירה (הצ'ייסר האמיתי), אני בספק אם תצליח.

לגבי הבערת משקאות אלכוהולים באופן כללי, הכלל הוא שככל שהמשקה מכיל יותר אחוזי אלכוהול וסוכר, כך הוא דליק יותר.
אבסנת' הוא דוגמא נהדרת למשקה דליק, כנ"ל סמבוקה (ליקר אניס מתקתק ונחמד), וברמנים עצמלנים מוסיפים כוהל נקי (95%) כאשר הם צריכים להדליק משקאות פחות דליקים, מה שסתם הורס את הטעם של המשקה.


יתרון בלהדליק אלכוהול?
אין ממש חוץ מהאפקט המרהיב של האש (ואולי הורדת מקצת מאחוזי האלכוהול אם מדובר במשקה חזק מאוד).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 05-12-2006, 08:05
  Naama157 Naama157 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.04.06
הודעות: 115
לינוקס שלום לך, טעות קטנה במה שרשמת
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "צ'ייסרים לא יכולים לבעור!"

אז ככה,

רק להוסיף משהו קטן - סוכר אינו דליק. הוא לא עוזר לבעירה ולאפקט. כל מה שצריך הוא אחוז אלכוהול גבוה. גם משקה שאתה מדליק שאינו מכיל כמעט סוכר, יבער מאוד יפה. גרנדין למשל, לא יבער כמה שתנסה... :+PP

רק האלכוהול קובע.

ותשובה לבחור שרוצה להבעיר משקאות - משקה נוסף הוא סמבוקה. ודווקא יש אפקט נוסף חוץ מהויזואלי: את הסמבוקה נהוג להגיש עם שניים-שלושה פולי קפה טריים צפים על המשקה, ואז להבעיר. התוצאה - קפה קלוי במשקה שלך. משהו משהו. לא ישנים אחר כך שבוע.... שלא לדבר על, תסלח לי על הביטוי - דפיקת הראש הרצינית שאתה מקבל מכזה דבר... :+))

נא לזכור: לעולם לא לכבות על ידי נשיפה על המשקה!! זה קרה למישהי קצת טיפשה והפנים שלה התמלאו בכוויות.

נעמה :+)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:35

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר