17-01-2007, 22:06
|
|
|
חבר מתאריך: 25.04.05
הודעות: 796
|
|
הסוד הוא בהקצפה נכונה של החלב, אחרת לא יעזור שום דבר..
הציור עצמו הוא פחות בעייה אבל עדיין יש מה לדעת..
הציורים בסרטון נחמדים, אבל הם הכי בסיסיים ב"לאטה ארט" כיוון שהבריסטה השתמש בעיקר בזרימה של הקצף כדי לעצב את הציור..
ציורים מורכבים יותר משתמשים בצבעי מאכל, אבקת קקאו, פולי קפה שלמים,סירופים ומה שבא,
למרות שהיה ציור או שניים עם סירופ אבל עדיין פשוט.
התכניקה היא להביא את החלב מ-4 מעלות ל-92 כמה שיותר מהר ועם לחץ אדים גבוה..
המשתנים הם כלי הקיבולת של החלב, הכמות והעוצמה של הסטימר שלך.
אם אתה רוצה עוד טיפים אשמח לתת לך בפרטי..
|