לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 06-02-2007, 15:31
  ha_miki ha_miki אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 23.06.02
הודעות: 1,194
כן יצא
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי snoopy22 שמתחילה ב "אגב"

התקנתי אותה על מחשב עם הרד דיסק של 320 גיגה
מעבד אתלון 2200 מגה הרץ (OC )
וכרטיס מסך ATI 9600PRO עם גיגה זיכרון
והמערכת פשוט קירטעה !!!
קיבלתי 4 פעמים מסך כחול וה AEON הזה פשוט זוועה טוחן זיכרון !!
הרבה פעמים מרגע שעשיתי איתחול למחשב עד הרגע שהמחשב עלה המערכת אכן הייתה עולה יותר מהר
אבל........ אחרי אתחול בלי שממש העלתי אפליקציות הזיכרון היה נתפס בצורה מוגזמת
540 מגה תפוסים בלי שטענתי אפילו אקספלורר ואחרי ניקוי יסודי של המחשב.
אחרי שבוע הסרתי לגמריי .
לא יכולתי כבר לשמוע את WINAMP טוחן ומגמגם !!! שלא לדבר על סרטים של DVD
אז התקנתי XP בחזרה !
אבל אז התחוור לי שוויסטה מאפסת את כל הרשאות של המערכת הפעלה !!!
אז פשוט מחקתי את כל הספריות שהיו קשורות אלייה והתקנתי XP מההתחלה
בקיצור לא לבעלי לב חלש !! ולא לאנשים שרוצים להריץ משחקים על המחשב שלהם
ולפחות 2 גיגה זיכרון
קיצקץ מאוד לא מומלץ
_____________________________________
Dynax 7D / Minolta 28-135 4-4.5/ Minolta 5600hs / Minolta 50 1.7 / Sigma 70-200/2.8 EX

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #6  
ישן 06-02-2007, 15:41
צלמית המשתמש של Humbug
  משתמש זכר Humbug Humbug אינו מחובר  
אדמין לשעבר
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 20,292
תגדיר לנסות...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי snoopy22 שמתחילה ב "אגב"

אתה מתכוון למפתחים או למשתמשים ביתיים?

למשתמש הביתי, חשוב להכיר בעיקר את נושא הUAC. מלבד זה, הכל נשאר אותו דבר (עם שינויים קוסמטיים). הUAC מסתיר מאחוריו הרבה מאוד בלבוליישן שאמורים למנוע מצבים לא נעימים.

למפתחים, זה כבר טיפה יותר מורכב.
כמובן שנושא הUAC חשוב, אבל לזה מצטרפים עוד כמה שינויים. לא קיימות הרשאות לשטחים משותפים
(שוב, זה חלק מהUAC, אלא שכאן הAPI עשוי להפנות אותך פשוט לתיקיה שיש לך גישה אליה, תחת c:\users\user\appdata), אותו דבר עם כתיבה לRegistry (נסיון לכתוב לLocal Machine יפנה לCurrent User).
לא קיימת יותר תמיכה באפליקציות 16 ביט. בכלל.
יש שינוי שלם בצורת הפעולה של Services. הם לא רצים יותר דרך הSession הרגיל אלא במה שמיקרוסופט מכנים Session 0.
שינוי גדול נוסף הוא באינטרנט אקספלורר 7. הוא עובד בProtected Mode, והמשמעות היא שהוא עשוי להגביל משתמש מלבצע פעולות מסויימות, ולמשתמש לא תהיה דרך לבטל את זה. בין השאר, אתרים שדורשים Certificate (HTTPS למניהם) שמריצים Certificate פג תוקף - עשויים לא לתפקד (וזה בנוסף
להודעת שגיאה שתזהיר את המשתמש בהתחלה ותמליץ לו לא להכנס לאתר). למפתחי AJAX מומלץ לבדוק תאימות לאחור.
יש להם מנגנון חדש (GINA שמו כמדומני) שמחליף את Windows Logon.
אין יותר תמיכה בFrontPage Server Extensions (וטוב שכך).
אהה.. והכי חשוב - לאינטגרטורים שביננו - מעכשיו, התקנות רק כMSI.. ClickOnce..

זהו.. אם מעניין אותך העבודה עם .CLR3.0 כל נושא הWPF, WCF, WF - חופשי.
_____________________________________
דורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #17  
ישן 19-02-2007, 20:27
  The Arcane The Arcane אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 13.01.07
הודעות: 345
יש לי ויסטה על לפטופ
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי snoopy22 שמתחילה ב "אגב"

ויסטה על לפטופ HP, מעבר C2D 1.8ghz, גיגה ראם, GeForce Go 7400.

עובדת בסדר גמור, עם Aero, בלי תקיעות או דברים מוזרים כלשהם.

זאת מערכת בסדר גמור, זאת אומרת, היא עובדת... וזהו. יש לה את היתרונות שלה את החסרונות שלה, אבל אין שום דבר בולט לדעתי, לחיוב או לשלילה.

עם שלושה יוצאים מהכלל:

א. היא אכן כבדה. אחוז ניצול הזכרון עומד לי בממוצע באזור ה-45% (מתוך גיגה של ראם). זה אומר שכמות כזאת היא מינימום מוחלט בשביל לעבוד עם ויסטה, אבל לדעתי אנשים שזועקים שצריך 2 גיגה קצת מגזימים. אני מניח שבשביל לשחק ברזולוציות גבוהות והגדרות גבוהות צריך יותר, אבל לא למשתמש הממוצע.

ב. DirectX 10, בגללו בסוף נעבור לויסטה כמו גדולים.

ג. המחיר שלה לחלוטין חסר פרופורציה לשינויים שיש בה. הרבה דברים מרגישים כמו XP SP3. אולי יש שיפורים יותר עמוקים שאני לא מבין בהם, אבל מבחינת מה ששקוף למשתמש הקצה זה לא נראה ככה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #18  
ישן 06-02-2007, 17:40
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
אם אתם חובבי סרטים, תזהרו מהויסטה כי היא תעשה לכם חיים קשים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי סירפד שמתחילה ב "ביל גייטס מסביר כמה פשוטה ויסטה תהיה"

אמנם, למיטב הבנתי, עדין לא הפעילו בה את מערכת ה-DRM, אבל אני מניח שהפעלת המערכת תהיה ע"י עדכון אוטומטי שלא בדיוק שואל את המשתמש.

מדובר בעיקר בכל מה שקשור להרצת תכנים מוגנים, לחומרה שתוכל להציג תכנים אלו ולאלו תוכנות תוכלו להקיץ בזמן שאתם צופים בתכנים אלו.

מאמר קטן שכתבתי:
חלום בלהות

אתם מפעילים את המחשב ובאים לשלוח באימייל מסמך שיצרתם ב-WORD אותו אתם צריכים להגיש מחר. מערכת ההפעלה המיקרוסופטית טוענת לפתע (כנראה בגלל תקלה במערכת הקבצים) שהקובץ מוגן בזכויות יוצרים ולכן אין לכם אפשרות להעתיק אותו, אע"פ שאתם יצרתם אותו.

כמו כן, כל ניסיון להשתמש בתוכנה שמנסה לעקוף את מערכת ההפעלה עולה בתוהו בגלל שמערכת ההפעלה מונעת גישה ישירה לחומרה בלכל ולכוננים בפרט.

בצר לכם אתם מכניסים דיסק של LINUX LIVE CD (הפצת לינוקס שאפשר להריץ ישירות ממדיה כמו DVD או CD, כך שלא צריך להתקין אותה על ההרדיסק) כדי לגשת ישירות לכונן ולדלות ממנו את המידע האבוד. המערכת לא עולה. בדיקה קצרה מגלה שרכיבי המחשב, על מנת שיוכלו לעבוד עם מערכת הפעלה המיקרוסופטית, חייבים להכיל רכיב נגד הפרת זוכיות יוצרים, וחמור מכך, הם חייבים לא לפעול עם מערכת הפעלה שאינה מכילה הגנה שכזו.

בגלל שלינוקס היא מערכת חופשית בעלת קוד פתוח, לא ניתן לשלב בה רכיב נגד הפרת זכויות יוצרים מבלי שצורת העבודה של רכיב זה תתגלה והשיטה תיפרץ.

מכאן יוצא, שאם אתה רוצה שהמחשב שלך יריץ מערכת הפעלה של מיקרוסופט, הוא חייב לא לאפשר למערכות חופשיות כמו לינוקס לעבוד, אע"פ שמבחינת התאמת חומרה וביצועים אין שום מניעה לכך.

חזרה למציאות

התרחיש הנ"ל נשמע בדיוני, אולם מה שמתוכנן לנו בתחום הקולנוע הביתי והבידור הביתי לא רחוק מכך.

בדצמבר 2006 נתבשרנו על פריצת ההגנה של HD-DVD.
לרוב האנשים המונח HD-DVD מרמז על כך שמדובר בפורמט סרטים (כי הוא מכיל DVD) והוא כנראה טוב יותר, כי הוא חדש יותר.
רוב האנשים לא יודעים שקיימת עליו הגנה (כמו שרוב האנשים לא יודעים שקיימת הגנה על תקליטורי DVD) ובפרט, לא יודעים עד כמה ההגנה הזאת מיועדת למרר לנו, האזרח הפשוט ושומר החוק את החיים.

חברות הסרטים, למודות מכישלונן להלחם בפיראטיות של סרטיהן החליטו שהפעם הם ילחמו בכל הכוח ויקחו את ההגנה על התוכן המשודר צעד אחד קדימה. צעד אחד יותר מדי, אם תשאלו אותי.

ההצפנה שנכשלה - סיפורו של ה-DVD

ב-DVD המפתח שדרוש לניגון את הסרט הופץ עם הסרט והיה מוצפן בעצמו, אבל הוא הוצפן ע"י מפתח יחיד שחולק לכל הנגנים. ברגע שהצלחת למצוא באחד הנגנים (ובמקרה של ה-DVD היה מדובר בתוכנה לניגון DVD בשם XING) את המפתח, יכולת לפתוח איתו את כל כותרי ה-DVD שיצאו אי פעם בעבר ובעתיד) כי שינוי במפתח ההצפנה היה מונע שימוש של אותם כותרים שבוצע בהם השימוש בכל המכשירים הקיימים.

מה שדחף את פריצת ההגנה ב-DVD היה העדר תוכנות ללינוקס לצפייה בכותרי DVD. בגלל הפצות לינוקס השונות שרצות על פלטפורמות שונות, הדרך היעילה ביותר להפיץ תוכנה בלינוקס היא ע"י הפצת קוד המקור שלה וקימפול הקוד על המחשב עצמו. בגלל שהפצת קוד המקור תחשוף גם את המפתחות בה היא משתמשת, משתמשי לינוקס מצאו את עצמם ללא נגן DVD.

קצת על מנגנון ההצפנה של HD-DVD

חברות הסרטים פיתחו מנגנון הצפנה של הסרטים (דומה למנגנון שהיה ב-DVD) כאשר מפתחות ההצפנה נמצאים בעצמם בצורה מוצפנת על ה-DVD. את המפתחות המוצפנים הן הצפינו בעזרת שימוש בכמות גדולה של מפתחות ואת המפתחות הללו חילקו ליצרני נגני ה-HD-DVD השונים (חומרה או תוכנה).

תהליך הקרנת הסרט הוא פשוט, הנגן משתמש במפתח שיש לו על מנת לפענח את מפתח הסרט, ובעזרת מפתח הסרט הוא מפענח את הסרט המוצפן ומציג אותו.

הצפנת המפתח ע"י מספר רב של מפתחות וחלוקת כל מפתח ליצרן ספציפי, יכולה למנוע מצב זה בHD-DVD כאשר אם ידוע שמפתח מסוים התגלה, אפשר פשוט להוריד אותו מרשימת המפתחות בעתיד, כך שלא יהיה ניתן להשתמש באותם וכתרים לאחר הישנוי על אותו נגן DVD.

אם מדובר בנגן מבוסס תוכנה, אזי אין בעיה. מפתחי התוכנה יקבלו מפתח חדש ויוציאו גרסה חדשה של התוכנה, אולם מה יקרה אם מדובר בנגן חומרה?

תחילת האבסורד, פגיעה בצרכנים


תחשבו על מר כהן. מר כהן רכש במיטב כספו מערכת קולנוע ביתית HD-DVD והקפיד להשתמש אך ורק בכותרים חוקיים שנרכשו כחוק או שהושכרו בספרית הוידאו הקרובה לביתו.

במקום כלשהו אחר בגלובוס, ילד בן 13 עם חוש טכני מפותח פירק נגן מהסוג אותו רכש מר כהן והצליח לדלות מהזכרון שלו את המפתח. המפתח מצא את דרכו לאינטרנט ומתכנת זריז כתב תוכנה שמשתמשת במפתח כדי לפרוץ כותרי HD-DVD.

חברות הסרטים, בתגובה, הפסיקו להשתמש במפתח הנ"ל בכותרים היוצאים לשוק מאותו הרגע ומר כהן מוצא את עצמו עם נגן מפואר שעלה כסף רב שיכול לנגן רק סרטים ישנים.

אפשר לפתור את זה ע"י שדרוג קושחה (תוכנה הצרובה בזכרון המכשיר שבעצם מנהלת אותו), אולם כדי ששדרוג כזה לא ידרוש מעשרות מיליוני בעלי אותו נגן להגיע למעבדה, לרוב מספקים למכשירים מסוג זה אפשרות לעדכון קושחה ע"י תוכנה שמורידים מהאינטרנט. ואם קובץ הקושחה ניתן להורדה, הרי שאפילו לא צריך לפרק את המכשיר כדי לנסות ולדלות ממנו את המפתח.

תאטרון האבסורד ממשיך

אספקט נוסף שאף יותר מעורר זעם הוא נושא ה-HDCP. ישבו וחשבו החכמים בחברות הסרטים והגיעו למסקנה שאין שום ערך להגנה המפוארת שלהם כאשר היציאה המחברת בין הנגן (או כרטיס המסך, במקרה של מחשב) היא דיגיטאלית (משמע, ללא איבוד איכות) וניתן בקלות לחבר אותה לכרטיס לוכד וידאו דיגיטאלי ובכך לקבל העתק באיכות גבוהה של הסרט, ללא כל הגנה.

מה עשו? אינטל פיתחה תקן שנקרא HDPC שמטרתו היא להגן על תוכן דיגיטלי. קבעו שיטת הצפנה, קבעו מפתחות והכריזו על תקן קנייני (כלומר, הוא רכוש של אינטל). אם מכשיר כלשהו מעוניין להשתמש בטכנולוגיה הזאת הוא:

א) צריך לשלם לאינטל.

ב) מתחייב לעמוד בתקן בכל מה שקשור לשמירה על סודיות המפתח שקיבל ועל כך שהמכשיר לא יאפשר הוצאת מדיה דיגיטלית בצורה לא מוצפנת.

ג) מתחייב לעבוד רק עם מכשירים שגם נושאים את התקן.

ד) הפרה של התנאים, פרסום המפתח או הספסיפיקציה של התקן תוביל לתביעה כנגד אותו יצרן והוצאת היצרן מרשימת המכשירים שנושאים את התקן (כלומר, לאף מכשיר אחר שמשתמש בתקן יהיה אסור לעבוד עם אותו מכשיר).


מה קובע התקן? הצפנה בין הנגן ובין מכשיר היעד (מסך, במקרה הרגיל). המידע שעובר בין הנגן למסך יהיה מוצפן והפענוח של ההצפנה יעשה במסך עצמו.

חברות הסרטים, כחלק מהתנאי למסירת מפתח ליצרן נגן ה-HD-DVD, מחייבות אותו להיות בתקן HDPC, כלומר, לעבוד רק עם מסכים מהסוג הנ"ל (או מסך + כרטיס מסך כאשר מדובר במחשב).
אם יש לך כבר מערכת קולנוע ביתי עם מסך HD (שהשמשת בו לצפות ב-HDTV, לדוגמא) והחלטת לרכוש HD-DVD, יש סיכוי שתגלה שאתה לא יכול להשתמש בו במסך (בכלל, או לפחות ברזולוציה גבוהה).

למה?

כי ככה החליט איזה שמוק בחברת הסרטים.

וכך האזרח הקטן מוצא את עצמו נאלץ להפרד ממסך ה-50" שנרכש במיטב כספו רק לפני שנה בכדי לרכוש מסך חדש, עם אותה יכולת בדיוק, שעולה יותר (כי צריך לשלם לאינטל על הזכות המפוקפקת להתשמש בתקן HDCP שלהם), או, לחכות עד שיצאו נגני HD-DVD שלא עומדים בתקן, בהם תוכל לצפות רק בכותרים שנפרצו.

צעד אחד יותר מדי

פריצת ה-HD-DVD, בדומה לפריצת ה-DVD, לא התחילה ע"י בחור תאב בצע שחשב לעשות בצורה זו קופה על חשבון חבורת הסרטים, גם לא ע"י האקר שדיגדג לו באצבעות להראות את כישורנו.

מדובר באדם שרכש כונן HD-DVD, רכש כותר HD-DVD חוקי למהדרין (Full Metal Jacket המצוין) וגילה שהוא לא יכול ליהנות מהסרט באיכות מקסימאלית, לא בגלל שהמערכת שלו לא יכולה להציג זאת, אלא בגלל שתוכנת הצפייה (POWERDVD) סירבה לאפשר לו לעשות זאת כחלק מתקן HDPC אותו היא מיישמת.

לאותו בחור יש מוניטור HD המחובר לכרטיס המסך דרך DVI (יציאה לא מאובטחת, לעומת ה-HDMI שמיישמת את תקן ה-HDPC), וכמו כן כרטיס המסך שלו לא תמך ב-HDPC.

האופציה היחידה שלו הייתה לבטל את אפשרות ה-HD ולצפות בסרט באיכות DVD רגילה. לא מתקבל על הדעת שאזרח שרכש במיטב כספו כונן מתקדם וכותר חוקי לצפיה בואתו כונן לא יוכל ליהנות מהיתרונות אשר עבורם הוא שילם.

זה מה שהניע אותו למצוא דרך לפרוץ את הטכנולוגיה ולאפשר לו ולשאר אזרחי העולם שלא מתחשק להם להחליף את כל ציוד הקולנוע הביתי שלהם כדי להנות מ-HD-DVD כאשר כל מה שצריך זה רק להוסיף נגן (או כונן למחשב).

הפריצה הייתה קלה ממה שחשב. בעצם, הוא לא פרץ, אלא השתמש בהגיון בריא. אם תוכנת הצפייה מפענחת את הוידאו המוצפן, הרי שמפתח הפענוח חייב להיות המקום כלשהו בתוכנה, ויותר מזאת, הוא צריך להיות בזיכרון המחשב בזמן הפעלת התוכנה.

בדרך זו הוא הצליח ללכוד את מפתחות הסרטים וכתב תוכנה קטנה ואלגנטית בג'אווה אשר פורצת את ההגנה מסרט HD-DVD ומאפשרת לך לגובת אותו על הדיסק הקשיח.

כאן בדיוק חבורת הסרטים יורות לעצמן ברגל. לאזרח שומר חוק אין שום אינטרס לפרוץ סרט.
כן יש לו אינטרס כאשר הוא: א) לא יכול לצפות בו באיכות מקסימלית עם הציוד הקיים.

ב) לא יכול לגבות אותו למקרה בו הדיסק ישרט/יאבד/יגנב.

וברגע שאותו אזרח שומר חוק פרץ את הסרט, המרחק משם ועד שיתופו באינטרנט בצורה פרוצה הוא קטן ביותר.

לינקים:
AACS (מערכת ההגנה של HD-DVD) בויקיפדיה
HDCP בויקיפדיה
ההודעה של Muslix64 בפורום doom9 בה הוא מודיע על פריצת ה-HD-DVD
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #20  
ישן 19-02-2007, 15:52
צלמית המשתמש של ilane
  ilane ilane אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 27.05.02
הודעות: 10,497
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "אם אתם חובבי סרטים, תזהרו מהויסטה כי היא תעשה לכם חיים קשים."

http://computers.walla.co.il/?w=/4002/1059255

ושוב זה קורה. לבעלי מחשב, טכנולוגיית ההגנה על HD DVD כבר לא רלוונטית. תוכנה פשוטה אחת מספיקה

ושוב אתכם בפינתנו הנצחית "מתי הם ילמדו, והאם יכול להיות שהם באמת עד כדי כך אדיוטים?" והפעם אנו שבים ל-AACS, הטכנולוגיה שהיתה אמורה להפוך את הסרטים בפורמטי בלוריי ו-HD DVD למוגנים בפני העתקה. תעשיית המדיה כפתה על תעשיית הטכנולוגיה הצרכנית לתחוב את מרכיבי AACS בכל שלב של טכנולוגיית HD המודרנית.

טלויזיות HD מצוידות בחיבור HDMI שתומך בטכנולוגיה ונגני HD שתומכים בה לא מנגנים כלל אם הטלויזיה לא כוללת את החיבור החשוב כל כך לפרנויה של תעשייה המדיה.

בעבר כבר דיווחנו על כך שההגנה על סרטי HD DVD ו-Blu ray נפרצה, ועכשיו הפריצה הופכת לנחלת הכלל. חברת SlySoft, אותה החברה שמאפשרת מזמן למשתמשי מחשבים לגבות את הסרטים שלהם ולנגן סרטים מזון 1 במחשבים בזון 2 וההיפך, שחררה את הגרסה החדשה (והסופית, לאחר שגרסת בטא שוחררה לפני מספר ימים) של תוכנת AnyDVD הפופולרית. שם הגרסה החדשה: AnyDVD HD. הגרסה החדשה מאפשרת לעקוף את המגננות של כל סרט בפורמט HD DVD וגם את מגננת ARccOS של חברת סוני. גירסה שעוקפת את מגננות בלו ריי עומדת לצאת לבטא ממש בקרוב, לדברי החברה. התוכנה החדשה עובדת גם בויסטה, מערכת ההפעלה שאמורה היתה להיות חסינת פירטיות.

תשמעו, זה כבר מתחיל להיות מגוחך. שלוש תעשיות (מדיה, אלקטרוניקה צרכנית, תוכנה) רודפות אחרי הזנב של עצמן כבר שנים בניסיון לסגור את דלת האורווה אחרי שהסוסים כבר ברחו, הקימו חווה משלהם בקנטקי וגידלו ילדים. DRM (ניהול זכויות דיגיטליות, או כפי שאנו נוהגים לכנות אותו נז"ק - ניהול זכויות קניין) לא עובד. כל טכנולוגיות ההגנה שבעולם לא ימנעו מהפירטים לעשות כל מה שהם רוצים. וגם משתמשים מתקדמים ימצאו תמיד דרכים לעקוף את המגננות.

מי שמשלם את המחיר הם הצרכנים הפשוטים, שישלמו יותר על מערכות שכוללות הגנה יקרה ועל רכיבים תואמים (כי אם רכיב אחד לא תואם, שום דבר לא יעבוד) ושלא יוכלו לגבות את המדיה האופטית שלהם או להמיר אותה לפורמט שיעבוד גם אם יחליטו לעבור מבלו ריי ל-HD DVD או ההיפך. אותם צרכנים - רוב הצרכנים - לא רוצים להעתיק את הסרטים שלהם למחשב. הם רוצים שהסרט שקנו יעבוד במכשיר שלהם ובטלביזיה שלהם. תעשיית המדיה תוהה מדוע יותר ויותר צרכנים רואים בה אויב שמותר לגנוב ממנו? הגיע העת שתיטול קורה מבין עיניה. כל זמן שהיא מתייחסת לכל צרכן כגנב בפוטנציה (וגם תוספת המילה "בפוטנציה" היא מעשה של נדיבות כלפי תעשייה שמגבילה את השימושיות של כל צרכן), הצרכנים יתייחסו אליה כאויב.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

It's Never Lupus

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:47

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר