28-02-2007, 21:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.09.05
הודעות: 2,368
|
|
כל שבועיים או שלושה שבועות עושים על האש בבית, בבארבקיו בגינה
לרוב קונים פרגיות מתובלות סתם לנישנוש, והבשר האמיתי זה סטקים סינטה ולקינוח צלעות כבש.
יוצא שאני ואבא שלי אוכלים בסביבות 600 גרם בשר, שאפשר לאכול יותר, אבל חייבים גם להתמלא עם הסלט של אמא.
_____________________________________
חיים בן דוד, 1968-2006, לוחם בשייטת 13 ומדריך צלילה, בעלו של מועדון הצלילה ול-טל בחיפה.
נהרג בתאונת צלילה בתאריך 17.9.06
יהי זכרו ברוך.
26-40 עושה ת'צ'יפס יותר טעים! 91-05 עושה ת'צ'יפס יותר יבש!
|