לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-03-2007, 08:19
  AMD2400 AMD2400 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.07
יש לי עוד 4 שאלות אם אפשר לקבל תשובות?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי AMD2400 שמתחילה ב "אני מחפש יעוץ בקשר לקניית מצלמה."

1. מה ההבדל בין ה-D30 אני מחפש נתונים של המצלמה ולא מצאתי לעומת זאת של ה-D200 שעולה 7.350 שקל מצאתי אם אפשר לינק לנתונים של המצלמה של ה-D30 אני ישמח

2. ראיתי תמחיר של הפלאש שהצעת לי שהדגם לו זה SB800וNikon הוא ניראה לא איכותי כל כך השאלה שלי כזאת יש פלאש יותר איכותי מזה ? ברמה יותר טובה? אם כן תציע לי משהו יותר טוב כי אני רוצה פלאש באיכות גבוהה אפילו אם זה מעל 3.000 שקל למוצר

3. יש עוד בעיה אמא שלי מצלמת הרבה מרחוק הבעיה שלי היא שאני רוצה שתוכל מרחוק לצלם יותר קרוב כרגע היא עובדת עם עדשה של 3.500 שקל משהו כזה לפי מה שאני יודע השאלה אם יש משהו יותר טוב עד מחיר של 4.500 שקל לעדשה שיקרב לי יותר טוב תאנשים באירוע אני ישמח לקבל ייעוץ בקשר לעדשה מקצועית במחיר של 4.500 שקל ואם אפשר תן לינק בבקשה גם למוצר לראות נתונים שלו

4. אני אשמח לקבל הדרכה קצרה בכמה מילים מה זה צמצם ומה זה מהירות תריס כל המושגים האלה שראיתי פה באתר כי אני תאמת לא מבין על מה כל אחד מדבר וזה מעניין אותי..

בתודה ממאור
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-03-2007, 09:44
צלמית המשתמש של mp26
  משתמש זכר mp26 mp26 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי AMD2400 שמתחילה ב "יש לי עוד 4 שאלות אם אפשר לקבל תשובות?"

חיפוש חיפוש חיפוש זוהי מילת המפתח.

** אתר DPREVIEW מביא לך את כל הנתונים על איזו מצלמה שתרצה.
ביקשת אתר עם נתונים ל Canon D30 אז בבקשה.
דרך אגב באתר הזה תמצא גם את הניקון D200 ותוכל לערוך השוואת בין המצלמות.

** לגבי הפלאש כיום ה SB800 הוא הכי איכותי שיש לניקון,
אלא אם כן תקנה את הפלאש החדש של METZ - Metz 76 Series MZ-5
Digital Handlemount TTL Flash with NiMH Battery and Charger, Guide Number 250, ISO 100 ft
מחיר - $899.90
פירוט יותר מורחב על הפלאש תמצא ב -לינק הזה-

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pictureline.com/newsletter/images/163_76mz5.jpg]

** לגבי עדשה, אם אתה אומר שאמא שלך מצלמת מרחוק אני הייתי ממליץ לך על כמה עדשות:
1. 18-200 ניקון תעלה לך 5,027 ש''ח וסיגמא תעלה לך 1694.00 ש''ח
2. 70-200 ניקון לא בתקציב שלך בכלל, סיגמא תעלה לך 5,000 ש''ח
תחליט אתה מבחינת התקציב שלך.

** לגבי הגדרות נתנו לך את האתר של רועי גליץ ואם זה לא מספיק כנס לקליקי ותקבל את כל המידע שתרצה, זה ממש אנציקלופדיה לצילום.

ישן 03-03-2007, 10:52
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי AMD2400 שמתחילה ב "יש לי עוד 4 שאלות אם אפשר לקבל תשובות?"

1. ההבדלים בין ה 30D של Canon ל D200 של Nikon כתובים באתר שקושר קודם (dpreview).
מדובר בכל מקרה על שתי מצלמות חדשות, איכותיות וטובות.

2. אני מוריד בפניך את הכובע, שלפי המחיר קבעת שה-SB800 הוא פלאש לא איכותי כל כך.
זה כישרון שיש למעט מאוד אנשים - להסתכל על מחיר ולקבוע. בכל מקרה, בין אם נראה לך או לא נראה לך, הוא אחד הפלאשים הטובים בעולם (אם לא הטוב ביותר).
יש סוגים של פלאשים לכל מיני מטרות ויעודים. אתה לא צריך פלאשים של סטודיו, או Ring flash לצילומי מקרו. ה-SB800 שהומלץ לך קודם הוא ההמלצה הטובה ביותר שאפשר לתת.

3. אין לך מושג על מה אתה מדבר, וקשה יהיה לתת לך תשובה אמיתית.
אמא שלך מצלמת בעדשה של 3500 שקל (בערך)? מה זה אומר לנו? איזו עדשה זו?
איך נוכל להמליץ לך על עדשה עם טלה גדול יותר, כשאנחנו לא יודעים עם מה היא עובדת עכשיו?
ה 70-200 2.8 של סיגמא הומלצה והיא עדשה נהדרת (ועוברת בקצת את התקציב שלך).
מצד שני, אם אמא שלך השתמשה עד היום ב 70-300, אז ההמלצה הזו אולי לא ממש מתאימה.

4. בהצלחה עם האתר של רועי גליץ, והאתר קליקי (ויש גם קצת חומר אצלנו בארכיון).

ישן 03-03-2007, 18:13
צלמית המשתמש של Narxx

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי AMD2400 שמתחילה ב "תעזרו לי רק בבעיה האחרונה הזאת..."

אם כבר קנית ציוד ניקון, למה אתה מתלבט בנוגע לגוף המצלמה?!
אתה לא תוכל להשתמש בפלאש SB800 או בעדשה 28-105 בלאו הכי על שום גוף קנון.
אתה חייב לקנות מצלמת ניקון, והאפשרויות שלך הם (בגדול) או D80 או D200.

איזה כרטיס הזמנת?!
SD / CF ?
ה D200 משתמשת בכרטיסי CF וה D80 בכרטיסי SD.

בנוגע לעדשות, הקיט 18-70 מקבילה ל 28-105 שכבר יש לאמא שלך (והיא לא עולה 3000 שקל ).
תוכל לקנות את ה 18-135 החדשה של ניקון שתתן לך קצת יותר זום ממה שאתם רגילים היום.
השאלה היא כמה זום אתה צריך, וגם מפתח הצמצם חשוב במידה ואתם מצלמים במקומות חשוכים.
ה 70-200 2.8 של סיגמא תאפשר לך גם להשתמש בצמצם פתוח בטלה מקסימלי (200מ"מ) אבל לא תאפשר לך לצלם בזוית רחבה.

אולי אמא שלך תכתוב את הצרכים שלה ואז יהיה קל יותר להגיב?

ישן 03-03-2007, 20:58

אז ככה:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי AMD2400 שמתחילה ב "אני מחפש יעוץ בקשר לקניית מצלמה."

אני צריך עדשה שתיתן לי חדות טובה.
במיוחד בחושך כי אני מצלם חתונות ואירועים שיש הרבה חושך.
וכמובן שחשוב לי מאוד שיהיה לי אפשרות עם העדשה להתקרב יותר ממה שאני יכול כי אני מצלם מרחוק.
בקשר לצמצם ובטלה מקסימלי אני לא מבין אולי תסביר את עצמך קצת יותר ואני יוכל לענות לך על השאלה אבל בעיקרון כמו שכתבתי אני רוצה משהו מקצועי ולא משהו מסובך להפעיל כי אני עובד על אוטומט מקרב ומצלם ממש פשוט ואני רוצה שיצאו תמונות טובות מה שממש בעיה זה החושך שיש באירועים בדרך כלל.

אני לא מתעסק בדרך כלל בכל האפשרויות של המצלמה כי זה מסובך לי אבל מה שאני ידוע זה שאני שם פלאש עדשה ומצלם התמונות יוצאות לי ממש טוב יש לציין בלי לגעת בהגדרות לכן ביקשתי הסבר על חלקים טובים שאני לא יצטרך להסתבך איתם.

בנוסף יש לי מצלמה די ישנה של NIKON F401 אם אתה מכיר והיא מראה לי שאני מסתכל בפנים סימן של זרם ולא עושה שום פעולה היא קיבלה מכה באירוע שעבדתי ומאז לא מגיבה לשום פעולה שלי וזה די מדכא אותי כי בזמנו עלתה לי הרבה כסף .

אני רוצה לדעת שתסביר לי מה הכוונה רעש שפוגע בתמונה שכולם מדבירם על זה בפורום? אני לא הבנתי המצלמה עושה רעש התמונה לא יוצאת טוב מה הכוונה בבקשה תעזור לי?

נערך לאחרונה ע"י AMD2400 בתאריך 03-03-2007 בשעה 21:11.
ישן 03-03-2007, 21:33
צלמית המשתמש של Narxx

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי AMD2400 שמתחילה ב "אז ככה:"

אתה נשמע לחוץ מדי.
הבעיה שלי היא שאני לא יכול להעביר לך קורס מזורז בשתי הודעות על יסודות הצילום בכלל, ועל המכאניקה והאלקטרוניקה שבמצלמות הדיגיטליות.
אם הנושא מעניין אותך, אוכל לקשר אותך לאתרים שמסבירים את זה בצורה מ-ע-ו-ל-ה וברורה.
אבל זה ידרוש ממך לקרוא ולהשקיע זמן בלמידה עצמית.

אם אתה מצלם באירועים בצורה מקצועית, אתה צריך ציוד מקצועי - אין ספק.
הבעיה היא שגם הצלם העשיר ביותר, עם הציוד האיכותי ביותר - אם לא ידע מה עושה, לא יוציא תוצאות טובות (אם כי "טוב" זה עניין יחסי). גם עם העדשה הכי טובה בעולם, לא יצאו לך תמונות מדהימות אם סתם תירה באוטומט (אם כי זה כבר תלוי בדרישות שלך או של הלקוח שלך מהצילום).

למשל, ה 70-200 היא יופי של עדשה לטווחים הללו (טלה), אבל לדוגמא, אם תשתמש עם פלאש שמחובר למצלמה, אתה תקבל עיניים אדומות (המרחק היחסי בין מישור העדשה לפלאש קטן ככל שהטלה גדל).

קיצר, זה עולם שלם של פיסיקה שלצערי גם אם אנסה, לא אצליח להעביר בשתי הודעות בפורום

ישן 04-03-2007, 19:13
צלמית המשתמש של Narxx

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי AMD2400 שמתחילה ב "בעיה רצינית..."

לא בהכרח.
אמנם איכות החיישנים והאופטיקה משפיעה על התוצר הסופי שלך, אבל בתאכלס, ההבדלים בין דגם אחד לשני הוא לא רק באיכות הטכנית שלו, אלא הרבה פיצ'רים אחרים בעיקר בממשק.
כפתורים במיקומים נוחים יותר, תצוגה גדולה יותר, ברורה יותר, אפשרויות חשיפה שונות...
כל מיני דברים שיאפשרו לך בתור צלם, גמישות גדולה יותר ונוחות גדולה יותר, בצילום שלך.

בתאכלס, כשאתה מצלם באוטומט, אתה לא משתמש באף אחד מהפיצ'רים המיוחדים והנוחים של המצלמה המתקדמת יותר, ונשען רק על האיכות הטכנית שתקבל מהמצלמה, ופה ההבדלים בתאכלס לא תהומיים (ובטח שלא שווים הפרשים של 100% במחיר).

זה כמו למשל לקנות עדשת 50 מקרו 2.8 במקום 50 1. פשוטה.
ברור שהמקרו טובה יותר, איכותית יותר, בוקה נעים יותר וטווח פוקאלי גדול הרבה יותר - אבל אם אתה מצלם בצורה רגילה, ולא משתמש באפשרויות המקרו שלה - אתה למעשה לא תקבל את ההבדלים שהיית מצפה לקבל, מעדשה שעולה פי 3.

ככל שתצלם יותר, תשתפשף יותר, ותכיר את החסרונות של הציוד שאתה עובד איתו, תוכל להעריך את הפתרונות שהייצרן שם בדגמים החדשים (שגם הם לא מושלמים).

שורה אחרונה - זה ישפיע, אבל לא בטוח ששווה את ההשקעה בהכרח בציוד היקר ביותר.
לקנות פורש 911 טורבו בשביל לנסוע בתוך ת"א זה ביזבוז (אפילו שיש הרבה פוזה).

ישן 04-03-2007, 20:02

אוקי

טוב אז ככה:

אני קונה עדשה של NIKON 18-200 היא ניראה לי טובה ובמחיר יחסית בסדר.

אני קונה פלאש של NIKON SB800 הוא ניראה לי טוב והכי טוב שראיתי במחיר כזה.

אני קונה תמצלמה של NIKON D200 היא ניראת לי סבירה מאוד יחסית לסכום כסף שלי.

ואני קונה גם תכרטיס זיכרון של 4 גיגה מהירות X133 של סאן דיסק.

זה מסתכם בקיט ניראה לי נחמד לעבודה של אמא שלי.

רציתי רק לדעת איפה אפשר ללמוד על מצלמות איך הם פועלות ואיך לעבוד איתם ברמה מקצועית.

בנוסף רציתי לדעת ניראה לי אתה מבין קצת במצלמות יש לי מצלמה של NIKON F401 היא דגם ישן אני בטוח שאתה יודע את זה אבל רציתי לדעת למה יש לה סימן של זרם בעינית והיא לא עובדת ביכלל לא מגיבה ביכלל מה דעתך הבעיה?

נערך לאחרונה ע"י AMD2400 בתאריך 04-03-2007 בשעה 20:16.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר