לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #6  
ישן 14-04-2007, 20:45
צלמית המשתמש של שדה טאזמנית
  שדה טאזמנית שדה טאזמנית אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.03.07
הודעות: 49
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי shnuk שמתחילה ב "הכל אני רוצה ללמוד לבשל"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shnuk
הכל אני רוצה ללמוד לבשל


2-4 מנות של באפלו ווינגס ( מתכון של דיוויד לוי, השף של מסעדת "אוונגרד" ברמת החייל )
חמש דקות הכנה:


החומרים:
  1. 20 כנפי עוף נקיות
  2. 2 כפות שום כתוש
  3. 2 כפות דבש
  4. 2 כפות סויה
  5. 1/2 כפית טבסקו
  6. קורט מלח
  7. קורט פלפל
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים חוץ מכנפי העוף ומשרים את הכנפיים במרינדה שנוצרה.
2. צולים את הכנפיים בתנור מעל רשת בחום גבוה של 250 למשך 15 דקות או על גריל פחמים.
3. מחממים את המרינדה שנותרה ויוצקים מעל הכנפיים הצלויים ומגישים.

ספגטי ברוטב עגבניות פשוט ( הרוטב ל2-4 מנות ) 20 דקות וזה מוכן:

לרוטב:
  1. 3 כפות שמן זית
  2. בצל קטן חתוך
  3. כמה שיני שום פרוסות
  4. 1/2 ק"ג עגבניות טריות או קופסא של עגבניות חתוכות לקוביות ( "טל וטרי" למשל )
  5. פלפל, מלח, כמה עלי בזיליקום אם יש
  6. כמה זיתים ( בלי גלעין )
לפסטה:

כל פסטה שתרצה, לא חייב ספגטי, חשוב לשמור על יחס של ליטר מים וכפית מלח לכל 100 גרם פסטה.

אופן ההכנה

הרוטב
מחממים בסיר את שמן הזית ומוסיפים את הבצל חתוך עד שמזהיב, מוסיפים את פרוסות השום.
כשמתחילים להריח את השום ( אחרי דקה שתיים - לא יותר כי שום שנשרף נותן טעם מר ), מוספים את העגבניות ואת הזיתים.
מנמיכים את האש ומערבבים מדיי פעם. אחרי 20 דקות מוסיפים מלח פלפל וכמה עלי בזיליקום
ומבשלים על אש נמוכה עוד 3 דקות.

תוך כדיי שהרוטב מתבשל מכינים את הפסטה
:
מרתיחים את המים בסיר, וכאשר המים רותחים מוסיפים את המלח.
לאחר רתיחה נוספת מכניסים את הפסטה ומבשלים עד שבאמצע פסטה נעלם הקו הלבן ( מבושל גם מבפנים ) על חבילת הפסטה לרוב כתוב כמה דקות זה

מסננים את הפסטה ומערבבים עם הרוטב. - בתאבון!
_____________________________________
שדה טאזמנית - כי זה מה שקורה כשחיים עם השף.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:39

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר