20-04-2007, 20:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.12.06
|
|
שיחקתי במשחק הזה לפניי 5-6 שנים אבל נראה לי אני יודע למה אתה מתכוון. יש איזה קטע (סרטון) שלארה שמה איזה חפץ על קבר או משהו שנראה כמו אל מיצרי שוכב ואז זה גורם לכך שיתחיל לזרום דם בתוך התעלות של אותו תא בפירמידה, אחריי זה אתה הולך לחדר שנמצא ליד התא הזה ובו יש שני קברים וכשהם נפתחים אז בתוכם יש מומיות. אם אתה מתקרב לקברים או יורה במומיות אז הן קמות לתחיה ולא ניתנות לחיסול, אני צודק, זה הקטע הזה? אם כן אז דע לך שאי אפשר להרוג אותן!
מה שאתה צריך לעשות זה- להכנס לחדר בו "יושנות" המומיות, זהר לא להעיר אותן כי זה רק יקשה עליך, בחדר יש פסל גדול של אל מיצרי או משהו שגובהו מגיע עד לתקרה, מה שאתה צריך לעשות זה לתפוס את הפסל, לגרור אותו ולהשאיר אותו על איזה כפתור שיש על הרצפה, הכפתור הוא ריבוע של מטר על מטר, אחריי ששמת את הפסל על הכפתור אז תיפתח לך דלת מאוחוריי אחת המומיות(יש סרטון), אז אתה תצטרך להעיר אותה ולרמות אותה- כלומר, כשהיא זזה ומתרחקת מהקבר של, תעקוף אותה מהר ותכנס לקבר שלה ותעבור דרך הדלת שמצדו השני אל המשך השלב.
בהצלחה!
*אני כמעט בטוח לגמריי שיש פסל אחד וכפתור אחד, אבל יש מצב שיש שני פסלים ושני כפתורים, בכל זאת שחקתי בזה לפניי 6 שנים.
*תשתדל לא לפתוח יותר אשקולות כפולים.
|