26-04-2007, 21:24
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.04.02
|
|
|
משטרה אלימה כבר אמרנו?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Humbug שמתחילה ב "סטודנט, חובש קרבי במיל' שהגיע לטפל בסטודנט בהפגנה אתמול בת"א - פוצץ ע"י שוטרי יס"מ"
מימי רוסו העליזים, דרך עמונה וכלה בהפגנת סטודנטים תמימה להחריד ההופכת עד מהרה בעזרתם של שוטרי משטרת ישראל (לא כולם) לארוע קשה.
כנראה שזאת המנטליות שפשתה (המילה נכונה) במשטרה במשך השנים, אין הסבר אחר.
בחירה בסוג מסויים של שוטרים (יס"מ) שגם בימים רגילים מסתכלים עליך באופן מפחיד, נהנים מעליונותם, כולם בריאי גוף (ברוך השם), ששים אלי קרב ואינם מבחינים בין סטודנטים המפגינים למען שכר לימוד הוגן, לבין פושעים, אנסים, סוחרי סמים ורוצחים.
הופיע איזה סגן ניצב כלשהו בערוץ השני וטען שיעמידו לדין את אותם שוטרים ש"סרחו"...
אני חושש שיש להעביר את היס"מניקים "חינוך מחדש" עם דגש על ההבדלים בין סטודנטים לפושעים.
אין לי ספק שאנחנו זקוקים ליחידת היס"מ וטוב שהיחידה קיימת, אך חוסר יכולתם של אנשי היחידה להבדיל בין מותר לאסור, כאשר הם ממונים ובעצם אחראים על החוק, גורמת לי לחשוב שאולי מדובר במגמה, אולי ניתנה הוראה מגבוה לדכא את ההפגנה שאינה נוחה בימים אלה לשלטון ואולי מהחשש שההפגנות תימשכנה ותיסחופנה את העם לתוכן (שחיתות, מלחמת לבנון...) עד להפלת הממשלה.
הלכתי רחוק?
לדעתי בכלל לא, הכל אפשרי.
ומילה מצומצמת לאדון דיכטר.
אדוני, אתה מוכיח כל פעם מחדש שאינך מוצלח בתפקידך וזאת בלשון עדינה.

looopy
נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 26-04-2007 בשעה 21:39.
|