לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #9  
ישן 06-07-2007, 15:41
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
בשר צמיגי יכול לנבוע ממספר גדול של סיבות.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי noam111 שמתחילה ב "יכול להיות שזה סחוס אני לא..."

איזה נתח בשר אתה נוהג לצלות? האם מדובר בבשר טרי או בבשר קפוא שהופשר (או חלילה וחס, בשר קפוא שנצלה כאשר הוא עדין קפוא או קפוא למחצה)? בשר טרי הינו איכותי יותר מבשר קפוא/מופשר. מילת אזהרה - ישנם סופרים שמוכרים לך בשר "מיושן" מבשר קפוא שהופשר במחיר מופקע, יש לוודא כי אותו נתח בשר לא היה קפוא בשום שלב.

זמן הצליה - בשר שנצלה זמן רב מדי הופך להיות יבש, צמיגי ולא אכיל בעליל. אני אדם עם מצפון שחרד מהמחשבה של לרצוח את הפרה פעמים.

התעללות אחרת בבשר - תיבול מוגזם (במיוחד מלח) עלול להרוג את הנתח עוד לפני שהוא התקרב לאש. נתח איכותי לצליה יש לצלות ללא תיבול ולהוסיף בסוף, לפי הטעם, תיבול (אני מסתפק במעט מלח). כנ"ל לגבי בשר מוכשר, תהליך ההכשרה מוציא את כל הטעמים הנוזלים מהבשר.

התעללות פיזית בבשר לפני או בזמן הצליה - לא למעוך, להפוך יותר מפעם אחת, לסובב, לכתוש, לדקור או להציק לבשר בזמן הצליה. בתודה - הבשר.
_____________________________________
חברי כנסת ישרים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר