לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-07-2007, 14:34
  OmriSoudry OmriSoudry אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.11.04
אז ככה...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Musicman0 שמתחילה ב "באיזה בסיס אתה נמצא? מה..."

1. תסתכל בחתימה שלי - אני במגדל תל-נוף :-)
  2. אם אתה מחפש יציאות טובות, אל תהיה פקח טיסה. עושים חצאים הרבה זמן (בד"כ זה משתפר עם הזמן, ויש פקחים שלקראת סוף השירות סוגרים אחת ל-10...).
  3. זה משתנה ממגדל למגדל. במגדלי קרב עובדים לפי טיסות - כשיש הרבה טיסות יש איוש מלא בקומה, כשאין הרבה טיסות יש איוש מינימאלי. במגדלי תובלה (שדה דוב למשל) יש עבודה כל הזמן, ולכן שם זה בעיקר לפי משמרות. אורך המשמרת משתנה כל הזמן וגם תלויה במגדל עצמו. יש מגדלים שאתה תשב 6 שעות במשמרת ויש מגדלים שאחרי שעה וחצי תיגמר המשמרת שלך.
  4. אני לא יודע, ונדמה לי שזה גם משהו סודי שלא אומרים (לי לא רצו להגיד), אבל בכל אופן אתה צריך פרופיל 64 או להיות במצב כלשהו שמאפשר לך תפקידים עורפיים ולא קרביים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-07-2007, 16:07
  OmriSoudry OmriSoudry אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.11.04
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי idf360 שמתחילה ב "1.איזה מיונים קדם צבאיים..."

1. המבחנים הם מבחנים מול מחשב והם כוללים מבחני זיכרון, הבנת הנקרא, ראיה מרחבית, חלוקת קשב, פיזיקה, צורות וכו'...אם אתה עובר את השלב הזה, אתה מבקש להגיע לירפ"א כדי לערוך בדיקות גופניות (אותן בדיקות בדיוק שהטייסים עושים). לאחר מכן תקבל זימון להגיע לשדה-דוב לצורך שאלון למתן סיווג ביטחוני.
  2. בוודאי, ואפילו רצוי. בכל מגדל יש מס' קצינים שאחראים על תחומים שונים - קצין מגדל (המפקד של המגדל), קצין הדרכה (אחראי על ההדרכות וההסמכות של הפקחים) וכו'..
  3. לא. פקחי טיסה שולטים על המרחב האווירי של שדות התעופה. בין המרחבים המטוסים נשלטים ע"י בקרים. פקחי טיסה משתמשים בעיקר בעיניים על מנת לפקח - בעוד בקרים מסתמכים אך ורק על המכ"מ שלהם ולא באמת רואים את המטוסים. מישהי אמרה לי פעם ככה: כששואלים בן של פקח "איך עושה מטוס" הוא עושה רעש של מטוס. כששואלים בן של בקר איך עושה מטוס, הוא אומר "בליפ". בלי להעליב את הבקרים, הם עושים אחלה עבודה שבעולם!
  4. לא מקבלים זימון סתם ככה. אתה צריך לסמן במנילה שלך את האפשרות "פקח טיסה". אם האפשרות לא מופיעה ייתכן ואינך מתאים לשרת בתפקיד זה. בכל מקרה, גם היא לא מופיעה, באתר חה"א יש טלפונים שניתן להתקשר אליהם ולברר את הנושא.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר