21-07-2007, 14:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי irir שמתחילה ב "יש כללי אצבע לגבי יינות אדומים ישראליים שנשמרים ?"
אני לא מכיר כלל אצבע ואני לא בטוח שיש כזה כיוון שהרבה גורמים משפיעים על העניין כגון סוג הענבים, בציר, היישון שעבר בחבית, צורת השמירה וכו'
ההמלצה שלי היא להסתייע בספרות מקצועית. ישנם ספרים או פרסומי ביקורת במגזינים אשר ממצליצים על יינות וגם ממליצים על תקופה מומלצת לשתיה לדוגמא: שתה עכשיו, שתה בשנה הקרובה, שתה ב 2008 עד 2011
כיוון שאני לא יינן ולא טועם יינות מקצועי אלא במקרה הטוב חובב, לדעתי הסתייעות באנשים שמבינים ובפירסומים שלהם היא הדרך הטובה ביותר לדעת.
|