25-08-2007, 11:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
אוקיי, זה לא מה שחשבתי...
תנסה את הדברים הבאים:
בסיום האפיה כבה את התנור אבל תשאיר את העוגה בפנים (עם דלת סגורה כמובן) למשך 45 דקות בערך לפני שתוציא אותה, בהתאם, צריך גם לכבות את התנור 5-10 דקות לפני הזמן כיוון שהיא תמשיך להיאפות בחום השיורי.
פטנט נוסף שלא תמיד עובד, בסיום האפיה הוצא את העוגה כרגיל מהתנור ועבור עם סכין בין העוגה לבין התבנית על מנת להפרידה מהתבנית, כעת גם אם תשקע היא אמורה לשקוע בצורה אחידה.
בהצלחה
|