לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 02-09-2007, 13:43
  _-מישהו-_ _-מישהו-_ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 17.08.07
הודעות: 113
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי doctorevil89 שמתחילה ב "בעמוד הספציפי שאתה מדבר עליו,..."

אתה לא הבנת אותי...

יש לי כפתור להעלאת תמונות (מה שכתבתי בהודעה הקודמת שענית עליה גם)
עכשיו כשאני מעלה את התמונות אני מכניס את הפרמטרים (שכתובים בהודעה הקודמת) למסד נתונים

עכשיו אני רוצה שילחצו על הכפתור "שלח"
בתוך אותו עמוד הוא יבדוק אם השם של התמונה קיים במסד דרך PHP... (אני בכוונה לא משנה את שם התמונה מטעמי נוחות)
אם השם כבר קיים במסד נתונים אז מודפס הטקסט "הקובץ כבר קיים" בנוסף לטופס העלאת התמונה
ואז אותו איש צריך להעלות את התמונה עם שם אחר

אחרי שבדקתי ויצא ששם התמונה לא קיימת במסד צריך לבצע את הפעולות הבאות:
1. העלאת התמונה לשרת FTP (הצלחתי)
2. הכנסת הערכים שהוזנו לתוך מסד הנתונים (הצלחתי)
3. מעבר לעמוד דינאמי שמציג את ספריית התמונות של אותו משתמש (לא הצלחתי)

את הסעיף השלישי אני לא מצליח לעשות... איך אפשר לעבור עמוד דרך PHP?

נערך לאחרונה ע"י _-מישהו-_ בתאריך 02-09-2007 בשעה 13:53.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #17  
ישן 02-09-2007, 15:59
  ישראל K ישראל K אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.08.03
הודעות: 9,114
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי _-מישהו-_ שמתחילה ב "אני יודע שהוא הראה לי הרבה..."

כותרים אלו נתונים שהשרת מעביר לדפדפן לפני שליחת תוכן הדף (שבמקרה שלנו מדובר בקוד html).
כנ"ל הדפדפן שולח כותרים לשרת כשהוא מגיש בקשה למידע כלשהו.

כל כותר מורכב משם (הכותר) וערך (הכותר).
הכותר הנ"ל שנקרא Location, אומר לדפדפן להעביר את המיקום לכתובת שונה.
תשים לב שהכותר מורכב מהשם Location ומהערך שהיא הכתובת שלשם אתה רוצה שהדפדפן יעביר את המשתמש:
קוד:
Location: /newsite.html

ההפרדה בין השם לערך נעשית באמצעות התו נקודתיים והתו רווח (יתכן שאפשר ללא רווח או גם באמצעות התו טאב, לא בדקתי בפרוטוקול.

ב-PHP שולחים כותרים באמצעות הפונקציה header (כותר [בעברית] = header [באנגלית]).

כותרים נוספים לדוגמה הינם עוגיות (אותם ניתן לשלוח גם באמצעות פונקציה יעודית ונוחה יותר), תאריך תפוגת הדף, סוג הדף (html, js, css ועוד) והקידוד ועוד רבים אחרים.

למידע רב נוסף, תגגל אחר מילות המפתח: http headers
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:54

הדף נוצר ב 0.24 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2021 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר