19-10-2007, 03:06
|
|
|
חבר מתאריך: 29.12.04
הודעות: 788
|
|
כמה הבהרות:
בירה ויין לא מזקקים. בירה מכינים ממים, שמרים, כישות ושעורה (מוכן לפרט על התהליך בקצרה אם תבקש).
יין מכינים מענבים מותססים.
להכין ליקרים אתה לא חייב לזקק בעצמך, אתה יכול להכין ליקר על בסיס ודקה\רום\וויסקי (כמו רוב הליקרים הקיימים בשוק).
דבר נוסף לגבי זיקוק ביתי:
1)אני לא בטוח אם זה חוקי בארץ
2)יכול להיות מסוכן מאוד, היות ואין לך מכשור רלוונטי ושיטות בקרה על כמות המתנול שנשאר לך במשקה... המתנול בכמויות מסוימות יכול להיות מסוכן מאוד (הרעלה, עיוורון, מוות)
לסיכום...אלא אם אתה מתכוון להשקיע המון זמן וכסף (ולבדוק את נושא החוקיות) עדיף לך לרדת מהרעיון של זיקוק ביתי. בירה בכל זאת תוכל להכין בבית. ולגבי ליקרים- אין שום בעיה להכין אותם על בסיס פינלנדיה נניח...
בכל מקרה, עדכן מה קורה איתך, סתם מסתקרן...
|