לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 08-09-2007, 01:30
צלמית המשתמש של mp26
  משתמש זכר mp26 mp26 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.12.04
הודעות: 6,878
כתבה צלי בתנור

המתכון הוא של האישה אני רק הצלם והטועם
מתכון ראשון שלי פה ויהיו עוד הרבה...

צלי בתנור.

לוקחים צלי במשקל 1.6 קילו בערך.

אם הצלי קפוא מפשירים בקערה מלאה מים קרים ו4 כפיות רום (לא משנה איזה).

אם הצלי טרי מוסיפים את הרום למרינדה.

המרכיבים:

חותכים את הצלי ל 2 חצאים,

שמים בקערה את 2 החצאים יחד עם:

4 כפיות שמן סומסום sesame seed oil

4 כפות רוטב וסטושר Worcestershire sauce

4 שיני שום מגורדים

5 כפיות מרק עוף

1 כפית פלפל שחור

0.5 כפית מלח

אופן ההכנה:

לוקחים את כל המרכיבים ומערבבים את הבשר יחד במרינדה (ניתן להשרות את הבשר 20 דקות או להשרות כל הלילה).

לוקחים 5 תפוחי אדמה מקולפים וחותכים בעובי 2 ס"מ בערך,

לוקחים כוס וחצי גזר גמדי,

חצי כוס פטריות חתוכות.

לוקחים מחבת מספיק גדולה (שניתנת לאפיה בתנור) עם קצת שמן זית, מחממים על אש גבוהה,

לאחר שהמחבת רותחת שמים את הבשר וצולים אותו משני הצדדים בערך 4 דקות לכל צד,

בזמן שהבשר מתבשל לוקחים 2 כפיות מרק עוף וזורקים לקערה עם הירקות ומערבבים הכל יחד,

כאשר סיימנו לצלות את הבשר מוסיפים את כל תכולת הקרעה למחבת יחד עם הבשר.

לוקחים חצי כוס יין אדום לבישול ומוסיפים למחבת ובנוסף מוסיפים 1.5 כוסות מים.

מבשלים על אש נמוכה בין 30-40 דקות כאשר המחבת מכוסה.

לאחר הבישול מכניסים את המחבת מכוסה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 3-4 שעות,
או עד שהבשר רך וזאת ניתן לבדוק על ידי נעיצה של מזלג בבשר ולראות שהוא רך מספיק.

הצעת הגשה: ניתן להגיש עם אורז או כל תוספת שתרצו.
בתאבון מפינטו,
בלוג דרך האוכל:
http://www.cookblog.co.nr/


כך נראה השמן סומסום:
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

וכך נראה הרוטב שהוא בעצם טוב לבשר עוף ועוד.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

היין שהשתמשנו:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

הצלי בזמן הבישול על הגז:
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

הצלי בגמר האפיה מקושט שלא תגידו שלא משקיעים פה אה?
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ויותר מקרוב שתהנו מהקישוטים.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

למי שרוצה צירפתי לפה מסמך בוורד של המתכון.
https://2007-uploaded.fresh.co.il/2...07/54189743.doc
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.


נערך לאחרונה ע"י mp26 בתאריך 08-09-2007 בשעה 01:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:05

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר