לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 09-09-2007, 10:23
  משתמשת נקבה LiNoR LiNoR אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 26.10.01
הודעות: 5,199
צילום פסטה ברוטב עגבניות וירקות עם גבינה בולגרית

אוקיי, זה אמנם נשמע סטנדרטי ורגיל.. אבל אני נמנעת מהמילה "רגיל" בבישולים שלי...
כל מתכון אני לוקחת לכיוון אחר נותנת לו טעם מרקם וצבע שונה ממה שהוא אמור להיות
בכל מקרה, זה מתכון לפסטה ברוטב עגבניות וירקות עם גבינה בולגרית מגורדת מעל.

והמצרכים הדרושים -

חבילת פסטה (לא משנה איזה סוג או צורה.)
בצל גדול קצוץ
גמבה אדומה קצוצה לקוביות
גמבה צהובה קצוצה לקוביות
עגבניה קצוצה לקוביות
קוביית גבינה בולגרית בינונית (עדיף שזה יהיה הסוג הקשה)
2 כפות שמן
חצי כפית מלח
חצי כף אבקת מרק עוף (או לחלופין כף של ציר מרק עוף..ולאלו שאוכלים כשר,אבקת מרק עוף פרווה!)
חצי כפית כורכום
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
חצי כפית פלפל שחור גרוס גס
כוס וחצי מים רותחים
פטרוזיליה קצוצה דק

אופן ההכנה -

זורקים את חבילת הפסטה לסיר עם מים רותחים ומומלחים עם כף שמן (כדי שהאיטריות לא ידבקו.),
בנתיים חותכים את כל הירקות לקוביות ושמים בסיר נפרד בצד עם 2 כפות השמן ומחכים שהעגבניות הבצל והגמבה יתרככו.
לאחר שהירקות התרככו שמים את אבקת מרק העוף, מלח פלפל והכורכום כדי שהתערובת תקבל צבע וטעם עשיר.. אמור להיות כתמתם שכזה.
מכניסים את רסק העגבניות (כן, שתי הקופסאות) שמים את הפטרוזיליה הקצוצה ובוחשים מעט.
כדי שהתערובת לא תתיבש שמים חצי כוס מים רותחים וממשיכים לערבב מעט עד שהמים יתמזגו עם הרסק והירקות..
שופכים את שארית המים שנשארה לנו בכוס ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה מעט.

מלח\פלפל להוסיף לפי הצורך.

הצעת הגשה -

לשים את האטריות בצלחת עם כמה כפות של הרוטב מעל, ולסיום לגרד את הגבינה הבולגרית ולקשט בפטרוזיליה


והנה התמונות!

מבשלים..

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

יאמי יאמי


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

בתיאבון!
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
Canon EOS 350D + 28-90mm + 580EX II + 17-50mm


נערך לאחרונה ע"י LiNoR בתאריך 09-09-2007 בשעה 10:33.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #6  
ישן 09-09-2007, 23:01
צלמית המשתמש של The Cheff
  The Cheff The Cheff אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LiNoR שמתחילה ב "פסטה ברוטב עגבניות וירקות עם גבינה בולגרית"

תודה רבה על המתכון והתמונות הנהדרות

הצעה,
יש קופסאות שימורים של עגבניות חתוכות (אני אוהב את של טל וטרי) שכדאי לך לנסות במקום העגבניות הטריות ובדרך לוותר גם על רסק עגבניות אחד ועל חלק מהמים כיוון שמשתמשים בנוזל שבקופסא.
אני באופן אישי מוצא את זה נוח יותר ולפעמים, אם אין עגבניות רכות בנמצא, גם טעים יותר

ושאלה,
למה מרק עוף ? הייתי מציע לך לקצץ בכמות מרק העוף במתכונים, את יכולה לגלות הרבה טעמים חדשים שהוא הסתיר (על אחת כמה וכמה במתכון שיש בו מלח וגבינה מלוחה...)

סבתא שלי היתה נוהגת לומר שמקסימום אפשר אח"כ להמליח אם חסר, להוציא מלח קצת יותר קשה ...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר