לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 10-09-2007, 11:50
צלמית המשתמש של orreut
  orreut orreut אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 29.04.07
הודעות: 926
רביולי בטטות בפסטו מוקרם לחג

מצרכים:
מכשיר לפסטות

לבצק:
500 גרם קמח חיטה (עדיף חיטה קשה או מ"דורום")
2 כפות שמן זית משובח
1 כוס מים קרים
כפית מלח
1 ביצה

לשים את הבצק (בידיים!) לפחות 15 דקות (!!!) לא פחות.
הבצק צריך להיות רך למגע ולא דביק (ניתן להוסיף קמח לפי הצורך).
מכניסים למקרר לשעה.

למילוי:

5\6 בטטות גדולות ארוכות (הארוכות מתוקות יותר).
1 בצל
מלח
פלפל גרוס

אופים את הבטטות עד שהן נהיות רכות. קוצצים דק ומטגנים את הבצל בכף שמן זית.
מוציאים את מילוי הבטטות מהקליפה לקערה, מוסיפים את הבצל המטוגן וטוחנים עם בלנדר ידני.

אופן ההכנה:

מקמחים משטח וממקמים את מכשיר הפסטה. לוקחים מהבצק כדור, ומרדדים אותו.
את המכשיר פותחים על המצב העבה ביותר ומעבירים את הבצק פעמיים עד שנוצר עלה יפה.
מקטינים את עובי המכשיר לשלוש לפני הסוף (דרגה נמוכה כל שהיא אבל לא הכי נמוכה)
ומעבירים את העלה.

ממקמים את המילוי ברווחים שווים עד לחצי מאורך העלה וסוגרים


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מהדקים מסביב לכל רביולי עם האצבעות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

וחותכים עם גלגלת.


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מרתיחים מים ומוסיפים כף מלח

הרוטב:

חבילת עלי בזיליקום
חצי כוס שמן זית
100 גרם צנוברים
2 שיני שום
מלח
פלפל
1 חבילת שמנת לבישול

אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר ידני את כל המרכיבים (ללא הגבעולים) למעט השמנת
בסיר קטן מביאים להרתחה את השמנת ומוסיפים את הפסטו.
מבשלים כ10 דק'


מוסיפים את הרביולי למים הרותחים.

הרביולי מוכן כאשר הוא צף.

מערבבים את הרוטב והרביולי

בתיאבון וחג שמח!
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר