רכיבים:
פילה סלמון טרי חתוך לקוביות
מנגו בשל חתול לפרוסות
קובית חמאה קטנה
עירית קצוצה
רכיבים למרינדה:
מעט סויה
מעט מירין
מעט חומץ בלסמי
שן שום כתושה.
משרים את קוביות הסלמון במרינדה.
חותכים את המנגו לפרוסות.
במחבת ממיסים את החמאה וצולים את המנגו עד שיהיה שחום מבחוץ ויגיר נוזלים לתוך המחבת.
מוציאים את המנגו ומניחים על צלחת הגשה.
צולים את הסלמון לפי דרגת עשיה רצויה (אני מעדיף שיהיה צרוב מבחוץ ונא אך חמים מבפנים).
לקראת סוף הצליה מפזרים מלח גס ופילפל שחור גרוס.
מניחים את הסלמון על המנגו ועליו את העירית הקצוצה.
מגישים.
תודה על המתכון, שילוב מעניין מאד...
צמד שאלות ברשותך:
1) המנה לא יוצאת מתוקה מדי ?
2) לא יכולתי שלא להתרשם מהסלמון היפהפה הזה, גם אותו רכשת מ'ארבע דייגים' ?