20-10-2007, 15:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.07.04
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי eagle701
גם בסיס האם של 7 נמצא ברמה לא שזה משנה כי במילא תופסים קוי בט"ש
מזה הבולשיט הזה ללכת ל401 כי הטנק שלהם כביכול הכי טוב? ב401 החיילים הכי גרועים זה ידוע החיילים שם לא יודעים לעבוד על הטנק כי פשוט לא מלמדים אותם
188 פשוט חטיבה מיותרת שאף אחד לא מתיחס להם אבל שיחק להם המזל ואלביט מאמצים אותם אז יש להם קצת כסף...
בחטיבה 7 יש את האנשים הכי טובים נקודה!
האנשים הכי מקצועים על הטנקים אולי זה נכון שסימן 2 פחות ממוגן מ4 אבל במלחמה האחרונה ראינו כמה 4 נפגעו לעומת 2 מה שחשוב זה הצוות של הטנק! צוות טוב וממוקצע ידע איך לא להיפגע מנ"ט!
ואם הטנק כלכך משנה לך למרות שזה בולשיט...
הקמ:ט (קורס מפקדי טנקים) 111 שאמור להתחיל בנובמבר הפלוגה של חטיבה 7 מחלקה אחת כבר תוכשר על מרכבה 4 ובערך במרץ 08 אמור כבר להיכנס מרכבות 4 לאחד הגדודים (הסיכוי הגדול ל77 בגלל שהמג:ד של הגדוד היה מהמפתחים של הטנק)
ואגב אם תשאל חייל בחטיבה 7 אם הוא מעוניין לעשות הסבה למרכבה 4 99% שתקבל תשובה שלילית
אגב חטיבה 7 היא החטיבה שהכי פעילה מבצעית על הטנקים יותר מ188 ויותר מ401
לכן תמיד אומרים שאם אתה רוצה להיות שיריונר אמיתי תילך ל7 ואם אתה רוצה להיות חירניק לך ל401
|
קודם כל בקשר למחלקה של סימן 4 בקמ"ט הבא, זה לא נכון בכלל.
אני כרגע בקמ"ט 110 של חטיבה 7, (עוד 12 יום!!), והגננים שם אומרים שרק בקמ"ט 112 יהיה מחלקה של סימן 4, וגם זה לא בטוח.
בקשר לחטיבות והטנקים, כן סימן 4 זה הטנק הכי טוב ואין מה להתווכח, הבעיה שהוא עדיין לא הכי מבצעי, מכוון שהוא כולה כמה שנים בגדודים של 401, עוד כמה שנים הוא יהיה מבצעי והוא יהיה הטנק הכי טוב בצה"ל, בקשר לסימן 3, זה הטנק הכי טוב בצה"ל כיום בגלל שהוא יותר טוב מסימן 2 ויותר מבצעי מסימן 4, אחלה טנק הלוואי עלינו.
סימן 2 הוא גם אחלה טנק, שדורש קצת יותר טיפולים, ומה לעשות הוא פחות טוב משאר הטנקים. עדיין אחלה טנק.
חטיבה 7 אחלה חטיבה עם אנשים מצויינים (רובם) ממליץ בחום להגיע אליה וגם לגדוד 75 ...
חטיבה 188 גם סבבה, אבל הם שחצנים ומעצבנים, בגלל הטנק שלהם.
ותאמת 401 באמת כוסיות ואין מה להגיד יותר, הם לא שיריונרים אמיתיים, ואני לא ירחיב פה יותר.
"האדם שבטנק ינצח" - הצוות של הטנק זה מה שיגרום לו לשרוד, ולא הטנק עצמו, הטנק עצמו זה רק אמצעי שיקל אליכם. ואם כל הכבוד למזגן של סימן 3 ו4, נו באמת?! זה מה שמשנה לכם!? מסתדרים טוב מאוד בלי מזגן, תאמינו לי זה חרטה. זה רק להיות מפונקים.
שיהיה בהצלחה לכל השיריונרים הצעירים.....
אוג' 06 מתחילים להתפז"ם ...
|