22-01-2008, 08:35
|
מנהל פורום מילואים (במיל.)
|
|
חבר מתאריך: 21.08.06
הודעות: 4,003
|
|
גם אני נוהג להתאים מתכונים לצרכי, בהתאם לניסיון שצברתי. אבל המצב באתר הנ"ל הוא כזה שיש צורך בניסיון ע"מ להבין שיש פגמים חמורים במתכונים הרשומים בו (למשל, היה שם מתכון - שלדעתי ירד - ללחם מקמח שיפון, כשנאמר להתפיח אותו במשך שעה בלבד!).
במקרה הטוב, יוכל בעל ניסיון להשתמש ברשימת המצרכים המופיעה בו - וזהו. ובכל אופן, מתכון ללחם שלא מצוינת בו טמפ' וזמן האפיה המומלצים הוא, איך נאמר זאת, לא ממש רציני.
ציטוט:
אגב, אני יכול לחשוב על סיבה או שתיים למה הוא לא מפרט לפרטי פרטים את המתכונים שלו...
|
אם ב"הוא" אתה מתכוון למר קומרובסקי, אז דע לך שהוא כבר לא שם. השותפים שלו רכשו ממנו את חלקו בחברה ופרט לשם אין כבר קשר בין ארז ללחם. ובכל מקרה, אם רוצים לשמור על סודיות - לא פשוט יותר לא לפרסם מתכונים?
|