18-11-2007, 07:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.04.07
הודעות: 926
|
|
אף פעם לא דמעתי מבצל.
שוטף אותו ומקלף מתחת למים קרים,
וחותך על הקרש חיתוך. סה טו.
ההסבר המדעי- החומר המגרה, נמצא בתאי הבצל, וכשחותכים אותו הוא משתחרר לאוויר- לאף והעיניים (אגב ריכוז החומר נמצא קרוב יותר לשורש, וגם ככל שחותכים דק יותר משחררים מהר יותר את החומר).
קור מאט את התהליך, לכן בצל קר יגרה פחות, או כלל לא.
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|