17-11-2007, 01:00
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.06
|
|
זה אותו דבר
ואני לא מתלהב , אתה לא רוצה עזרה? לא צריך
אה, וגם אצלך זה רק "הכנסה והוצאה מהמסד"
אם אני עובד מהבוקר עד הערב אני יכול לגמור לבנות מערכת, את המערכת של האתר שלי בניתי שבוע שעבר כל השישי-שבת.
וזה גם לא משנה כמה קבצים מכילה מערכת, מערכת יכולה גם להכיל קובץ אחד זה ממש לא משנה
לדעתי יותר נוח לעשות קובץ לכל דף באתר, או קובץ אחד לכל האתר, אתה בטח עושה קובץ אחד לטופס וקובץ אחד לדף עיבוד זה לא טוב ככה, יכולים לשלוח לדף הזה פקודות בלי לשאול אותך.
ציטוט:
דבר שני זה לא מערכת פשוטה כמו שלך שמכניסה ומוציאה נתונים מהבסיס נתונים.
|
גם אצלך זה רק "הכנסה והוצאה מהמסד"
ציטוט:
כל המערכת עובדת על שיטות מסובכות...
|
לא צריך להיות שום סיבוך, אולי תסביר איך אתה מגדיר "סיבוך"
ציטוט:
ניתן להוסיף מדריכים עם מספר משתנה של שלבים
|
אנשים יכולים לעשות את זה. הלאה...
ציטוט:
קיימת מערכת להעלאת תמונות לשרת (עד 10 תמונות בו זמנית) + שינוי גודל התמונה בשרת, לאחר ההעלאה אין צורך לבצע שום דבר. כאן למשל שמעלים תמונה מקבלים קישור לתמונה, אצלי הקישור נשמר אטומטי בבסיס נתונים
|
*להשים קוד מסכן של שאומר להעלות את התמונה לשרת זה לא בעיה. וזה גם לא משנה כמה תמונות מעלים בו זמנית זה רק להשים קוד שעושה את זה.
*המערכת לשינוי גודל התמונה? אני משער שלקחת מוכן.
*לא קשה להשים קוד ששומר את הקישור בבסיס נתונים.
ציטוט:
כעת אני בונה מערכת תגובות עץ למדריכים, מערכת דירוג מדריכים ועוד.....
|
הכל מבוסס על "הכנסה והוצאה מהמסד" אז למה אתה אומר שהמערכת שלך כל כך מסובכת ושלוקח לבנות אותה חודשים?
אבל סה"כ אני אומר שהאתר שלך נראה טוב והמערכת גם. אבל מה שכן היא ממש לא קשה לבנייה. בניתי כבר דברים דומים לזה ומתקדמים הרבה יותר.
למשל בניתי מערכת שמביאה לך את התמונה שצריך להקליד אותה (אלה של הבדיקת בוטים) אתה מקליד את זה והשרת שולח את זה חזרה לאתר, הדבר הזה אומנם נראה פשוט אבל זה ממש לא, זה הרבה יותר מורכב ממה שזה ניראה, בשביל לבנות כזה אתה צריך לכתוב ביטוי רגולרי שמזהה איפה בדיוק הקישור של התמונה נמצא, ואחר כך שזה ישלח אותו מהשרת (לא מהמחשב של הלקוח, אלה מהשרת) כלומר שהשרת ישלח את השדה. וששוב יזהה את הוא נכון.
וגם עוד משהו מורכב שסופר לך את זמן ההמתנה ובשום אופן אי אפשר לרמות את הזמן המתנה של הטיימר.
אז בקיצור המערכת שלך זה גם רק סתם הכנסה והוצאה מהמסד נתונים כי זאת מערכת תוכן. חוץ מהכנסה והוצאה מהמסד שאמרת לי כמו ההקטנת תמונה לא ניראה לי שאתה בנית.
המערכת להקטנת תמונה היא באמת די מורכבת השאלה אם אתה בנית אותה. ואל תשקר.
והשאלה גם אם אתה מתכוון להקטנת התמונה עצמה או שזה מקטין בדפדפן (כי אז ממש זה לא בעיה אם זה מקטין בדפדפן)
עריכה: עכשיו נכנסתי לאתר וראיתי שזה מקטין דרך הדפדפן.
וסתם לדעתי: הגודל טקסט בתפריט קטן מידי(עשית על 1pt), זה סתם מאמץ את העיינים וזה גם לא אסטטי.
נערך לאחרונה ע"י avivmas בתאריך 17-11-2007 בשעה 01:26.
|