לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-11-2007, 01:31
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "[QUOTE=stoned]קריאות בוז לעצם..."

לא נמאס לך לתמוך בחלאות האלה ?

הם קראו קריאות הלל לרוצח ראש הממשלה.
מה זה משנה שזה יצחק רבין בכלל, דקה אחת לסתום את הלוע (פה יש לבני אדם ולוע לחיות) זה מינימום שאפשר לבקש.

תפסיק לתמוך בחוליגנים האלה אתה לא באמת מצדיק את ההתנהות שלהם אני מניח.
השנאה שלך לפסטיבל רבין לא צריכה להעביר אותך על דעתך.
חוסר תגובה שלך יפסיק ללבות את האש, כל תגובה נוספת שלך מורידה אותך ברמה.
אותך ואת כל מי שמנסה להגן על התנהגות נפשעת שכזו.
המבזים נראים הכי מכוער שאפשר, מה לעשות, עובדה ומציאות.
חוסר תגובה שלך יגרום לנושא לדעוך כאן בפורום, אבל אתה מתעקש להשאיר את הנושא בכותרות ובעצמך תומך באנשים שתתבייש לקרוא להם חברים, או בכלל להראות בחברתם.
לא כל דבר וכיח, שחרר.
שבוע טוב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-11-2007, 15:23
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
מה שכתבת מזכיר לי מה שהיה בברית המועצות
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אין תמיכה ברורה יותר ברצח..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי הפטריוט
אחרי 12 שנות פסטיבל רבין, מגוחך להתבטא כאילו הרצח והאג'נדה הם שני דברים נפרדים.
יש להפריד את זכרו של רבין ואת מעשה הרצח מהאידיאולוגיה ומהאג'נדה.
אבל כל עוד זכר רבין מחובר בעבותות לאידיאולוגיה מסויימת, אין כל סיבה שמי שמתנגד לאידיאולוגיה יכבד את זכרו של האדם, המשמש כמכשיר לקידומה של אותה אידיאולוגיה.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מצפון
אין תמיכה ברורה יותר ברצח מאשר ההודעה הזו שכתבת.

אתה מתנגד לאג'נדה ולאידיאולוגיה לכן אתה לא מכבד את זכרו של רבין, לכן אתה מעודד קריאות בעד רוצח ראש הממשלה.

אין תמיכה ברורה יותר.

אחרי שהשלטונות שלחו מישהו מהמשפחה לסיביר ושם הוא מצא את מותו, היו נטפלים לעוד אנשי משפחה, ואומרים להם שהם נגד השלטון. ומה הם ההוכחות? סביר להניח שאחרי ששלחו את יקיריך לסיביר, אז בטח אתה לא אוהב את השלטון שהביא למוות יקיריך, וזה בטוח שחשבת, התכוונת ואולי גם דברת נגד השלטון.

אותו דבר, אחרי 12 שנה של פסטיבלים ודבקות ב"מורשת" שהביא לאלפי הרוגים ועשרות אלפי פצועים, כנראה שאזרחי ישראל הם נגד המורשת וגם נגד האיש. איך אפשר לאהוב אותו?

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

ישן 11-11-2007, 15:31
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
זה ברור שיש לימין בעיה עם הנצחת רצח רבין.
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אין תמיכה ברורה יותר ברצח..."

יש את הימין הקיצוני הסהרורי שפשוט תומך ברצח. הם תמכו ברצח עוד לפני שהוא בוצע והם תומכים בו בדיעבד ולא מתביישים לומר זאת.

יש את הימין הנוטה למרכז שבאמת לחלק ממנו יש בעיה עם חיבוק הדוב בין איזכור הרצח ובין דחיפת האידיאולוגיית "השלום" המלווה אליה. נכון, יש טעם להזכיר שרבין היה בעיצומו של תהליך שלום והוא נרצח ע"י אדם המתנגד לתהליך זה, אולם אפילו אני, בתור תומך שלום, מרגיש שהיתה תקופה בה כל מי שלא תמך בעיניים עצומות בתהליך השלום היה בגדר "שותף לרצח".

ויש את הימין שבאמצע, אנשים שיודעים שמבחינה מוסרית רצח זה דבר אסור, אבל שמחים על כך שרבין נרצח. כדי לישב את הסתירה הנ"ל פנה כל אחד לשיטתו שלו, החל מציור דמותו של רבין כאדם רע ומכאן רצח של אדם רע הינו פחות מזוויע מאשר רצח של אדם טוב, וכלה בתאוריות קונספירציה מצוצות מהאצבע, הכל כדי להשקיט את המצפון שלהם.

ישן 11-11-2007, 23:58
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "מי שמקלל ומגדף ומטנף..."

אני מבין שאתה לא מסוגל לייצר הודעה בלי המילה ג'ורה, חבל. זו באמת עבודה של המנהלים לדאוג לאווירה נקייה ולא מסריחה.
אולי תקרא לפומפה שיעזור לך לפתוח את הסתימה בג'ורה שלך.

הסופרלטיבים שלי מפחידים אותך ? מאיימים עליך ? תתמודד. אבל בצורה הוגנת ונאותה.
אל תלכלך אשכולות עם מילים לא יפות ושפה בוטה.

לגבי התמיכה ברצח, אתה עדיין מוזמן לצרף איזה לינק, אמרת הרי שאני הצהרתי כאן בפורום.
מי שהצהיר ועוד באשכול הזה זה אתה, ואני לא היחיד שהעמיד אותך על הנקודה הזו.

אתה כמובן חייב להגיב ובטח גם להודעה הזו, אז בבקשה.
אבל תדבר יפה, אני לא חבר שלך ולא אסבול ממך ביטויים כאלה. תן כבוד למשהו. את עצמך אתה לא מכבד אבל תלמד להתנהג בחברה.
בעצם, מהות כל הויכוח הזה הוא על אי יכולתך להשתלב בחברה נורמלית, מאחר ואתה אינך מסוגל לגנות רצח של אדם רק כי אתה מתנגד לדעותיו. אז אני לא מצפה יותר מדי. תפתיע.....
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:36

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר