והטעם כאילו קנית ערמונים מצועניה בפריז.
האתר שלי : http://sites.google.com/site/amotisrael/home
לפני כשלוש שנים החלטתי להפתיע את זוגתי שתחייה ובערב חרפי וגשום אחד הבאתי ערמונים הביתה... לא ממש ידעתי מה עושים עם זה אז הכנסתי אותם למיקרו.........
האמת שגם במיקרו אפשרי אבל צריך לדייק בזמן ההפעלה והטעם אינו אותו דבר .
לדעתי גם היום כמה שנים לאחר האסון עדיין ניתן יהיה לאתר שרידי ערמונים בקרביים של המכשיר.... אולי היה עדיף לשטוף אותו במים?....
אף פעם לא אכלתי צועניה בפריז. אבל אצלנו שמים את הערמונים על תבנית בתנור אחרי חריצת הקליפה.
שמוליק.................................................. ..............העוגות של שמוליק
פרט לקליה יבשה,מעמיד סיר עם מים וערמונים יחדיו ויוצא די טעים.
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.gifs.net/animate/yellowrose.gif ]
בצד הערמון וקולה בתנור, ולעיתים על תנור החימום שעומד לידי.
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
יווו ערמונים זה טעים! לפני כמה שנים היתה לנו אח בבית ...עצים ...אש...כיף בלאגן. אכלנו ערמונים בכמויות - היה טעים לאללה. לפני חודש הייתי ברומא מוכרים שם בכל פינה ערמונים - הזכיר נשכחות. אבי האומה - ככה לתוך סיר עם מים וזהו? כמות מי מה מו אשמח לדעת.