29-11-2007, 13:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.02.06
הודעות: 13,393
|
|
יש לכם טיפים להכנת צ'יפס? :-)
היי
אני חובב צ'יפס מושבע, ותמיד אני משתדל שייצא לי צ'יפס קריספי, שחום בדיוק במידה, טעם וכו'. מדי פעם יוצאות לי נפילות ממש רציניות, הצ'יפס יוצא בהיר מדי והוא "נובל" אם מרימים אותו עם מזלג וכו'.. רציתי לשאול אתכם אם יש לכם טיפים לחלוק עם העם - איך להכין את הצ'יפס המושלם? (כמובן שהכוונה היא ל-French Fries, טוגנים, ולא לצ'יפס העגול המטוגן שנמצא בשקיות תפוצ'יפס, למרות שזה גם רעיון נחמד להכין)
אני עד עכשיו תמיד שמתי את הצ'יפס בסיר עם שמן חם מאוד (השמן עד שליש מגובה הסיר) וכשהשמן התחמם מאוד שמתי את הצ'יפס, שמתי מלח, ערבבתי פעם אחת וזהו. חיכיתי שהצ'יפס ייצא מטוגן במידה שאני אוהב. אף פעם לא עירבבתי תוך כדי הטיגון כי אמרו לי שזה דווקא מה שגורם לצ'יפס להיות "דייסה".. וזה מה שקורה לי לפעמים.
עזרה מישהו? תודה רבה.
אחד שרעב
|