לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-02-2005, 17:41
  goffi goffi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.05.02
מחשב נייד lg שקרנים וחרא שרות +תקלות

22.02.2005

לכבוד

מר איציק חן (סמנכ"ל)

מר אבירם פלג (מנהל שרות לקוחות)

מר עופר גרינברג (מנהל תחום ניידיםLG)

מר קובי פרנקו (מכירות ירדן פיסי)

א.נ.,

הנדון: ליקויים במחשב נייד מדגם lm40z1e

בתאריך 10.02.2005 רכשתי מחשב נייד מדגם lm40z1e ולהפתעתי הרבה לאחר מס' שעות מקניית המחשב נתקלתי במס' תקלות שחזרו על עצמן כדלקמן:

1. משקל המחשב בפועל הינו 2.380 ק"ג (במפרט מודגש 2.2 ק"ג כולל סוללה 6 תאים כמו זו שקיבלתי).

2. יציאת הסאונד הדיגיטאלית spdif לא תקינה ( ונסיון תמיכה טלפונית לא פתר את הבעיה).

3. על הבטריה המצורפת לנייד מוטבע תאריך 12.2003 שכן הנייד נקנה ב02.2005.

4. כרטיס המסך מרצד בכל הדלקה (צרפתי הקלטה) שלא לציין שמס פעמים לא נדלק כלל

5. טעינת הבטריה ל100% לא מראה אפשרות ניצול של יותר משעתיים וארבעים (למחשב מצורפת מדבקה superior battery life the worlds longest battery ).

6. כיסוי יציאת lpt לא נסגר כראוי.

לאחר כיומיים (שישי שבת ) פניתי לחנות והתלוננתי על התקלות החוזרות בפני איש המכירות .

הפנה אותי לטפל בבעיה טלפונית מול שרות הלקוחות בחברת ח"י,

לאחר שיחה קצרה ומרגיזה עם תשובות לא עניניות לקוניות וחצופות (כגון לגבי משקל הנייד

טען שמעון "מה אתה רוצה? תגיע לפה ונחתוך לך 200 גרם מהברזל של הנייד") ולגבי הכרטיס קול טען שמעון "אנחנו לא נותנים תמיכה לכרטיס הקול ".

לאחר מכן הופניתי אל עופר מנהל תחום ניידים בחברת ח"י אך גם עופר לא סיפק תשובות מידיות לבעיותי.

לאחר שנסיונותי אלו עלו בתוהו , ארזתי את הנייד ומסרתי אותו חזרה לחברה בתאריך 21.02.2005 על מנת להחליפו בחדש !!!

ברצוני לציין כי לאחר כמעט שבועיים ימים שהנייד ברשותי לא ראיתי שעה אחת של עבודה רצופה.

הריני לציין כי משקלו הקל (2.2 ק"ג כולל סוללה) של המחשב כפי שפורסם באתר החברה היה הגורם המכריע ברכישתו ואין בכוונתי להתפשר על כך.

אי לכך מצפה להמשך טיפול מהיר ויסודי מצד חברת ח"י, על מנת שאוכל להתחיל להנות מהמוצר שרכשתי בכסף רב, וכמו כן לפיצוי הולם על עוגמת הנפש ואי שביעות הרצון (כגון שדרוג הזכרון ואו הרחבת הדיסק הקשיח).

בכבוד רב

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-03-2005, 11:22
צלמית המשתמש של לידור
  לידור לידור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
LOL !
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי goffi שמתחילה ב "מחשב נייד lg שקרנים וחרא שרות +תקלות"

סלח לי על הגיחוך בבעיותך אולם לפני כחודש פנה אלי לקוח וביקש לרכוש מחשב נייד של חברה X שמשווק בארץ(ואני מדגיש-לא מדובר על IBM/HP/DELL) אלא חברה בודדת שמשווקת ניידים במחירים זולים,דומה לזה של LG שמשווקת ח.י. מחשבים בכפר סבא.
אמרתי ללקוח שאני לא מוכן למכור לו את הנייד הנ"ל למרות שהוא זול.נתתי לו את המחיר שעולה לי +טלפון שירכוש מהם ישירות אם יסכימו.רק אמרתי לו-שאם יתקל בבעיות שירות שם שלא יבוא אלי להתלונן כי זאת הסיבה שאני מתרחק מהם כמו מאש.שירות פשוט חרא.
מה אתם חושבים שהיה בסופו של חשבון?הוא רכש ממני נייד IBM T42 שעלה 200$ יותר אבל עם שירות לקוחות כמו שצריך ל-3 שנים מלאות וכתובת לדבר איתה במקרה של תקלות .

ולכן-מי שרץ אחרי מציאות בעיקר בתחום הניידים-שלא יבכה כשהוא צריך שירות שמספקת מעבדה אחת בלבד ויבואן אחד בלבד של מותג לא נפוץ.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר