25-12-2007, 17:30
|
|
|
חבר מתאריך: 13.01.06
הודעות: 2,973
|
|
פריים טוב!
אבל אני מסכים עם חלק מהתגובות פה, השיש קצת מגורען מידי... עדיף לשים על משטח עץ טבעי יותר עושה חשק ומעביר את החום של הקפה, כי קפה מגישים חם, ולאור זה חסר לי את האדים... עדיף לשים אפילו חתיכת מקל מקטרת ועם קצת נשיפה תתן את האדים האלה שאתה יכול ליצור.
דבר נוסף זה הצפיפות של הפריים, צפוף מידי.
הכוס עצמה בסדר גמור.. קצת מושכת תשומת לב אבל לא נורא, השילוש של הכוס עם הרקע הוא בעייתי.
לגבי הקוביות סוכר והקפה, כמו שאמרו פה פולי קפה אם כבר, אבל אם אתה כבר שם פולי קפה אל תשים הרבה קוביות סוכר, שים מספר אי-זוגי, 3-5 משהו כזה.
זהו!
בהצלחה, גם אני רוצה לעשות צילום קפה, אבל זה ידחה קצת בגלל הלימודים.
_____________________________________
עמוס טרבולסקי
|