28-01-2008, 21:51
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
הודעות: 23,256
|
|
פסטה פסטו (ביתי כמובן)
את הפסטה תבחרו לפי ההעדפה שלכם. אני אישית מעדיף את הפנה (חלולים),
אבל גם חוטים (ספגטי) זה מצויין.
עכשיו לרוטב - הייחודיות היא שמכינים אותו - הוא יוצא פשוט מצויין.
בזיליקום (ריחן) - כמות של כוס, שתיים
צנוברים (פיניונס ) בערך רבע כוס
שום 2,3 שיניים
שמן זית (בין כוס ל-2) - חובה מובחר (לי יש מהשטחים )
מלח ופלפל שחור
מי שרוצה, יכול להוסיף גבינת פרמזן לפי הטעם - אני מעדיף בלי ומוסיף לפסטה אחר כך.
במערבל מזון מכניסים את הבזיליקום והשום. מתחילים לערבל ולזליף לאט לאט את השמן.
אחרי כמה ערבולים טובים תוסיפו את הצנוברים. תטעמו ותוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
אחרי שמוסיפים את הצנוברים אז תלוי במרקם הרצוי, תערבלו לפי רצונכם. יש כאלה
אוהבים חתיכות יותר מורגשות של צונוברים ויש כאלה אוהבים רוטב חלק.
לשפוך כמות נדיבה על הפסטה, ויש לכם ארוחה נפלאה ופשוטה להכנה.
_____________________________________
נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 28-01-2008 בשעה 21:55.
|