24-02-2008, 18:07
|
עוסק בהיסטוריה צבאית וגרמנית, ובתולדות הלוחמה האווירית
|
|
חבר מתאריך: 23.03.06
הודעות: 1,997
|
|
מסעדת NG, נווה צדק, ת"א
הגעתי עם חבר בערב באמצע השבוע ולכן לא היה עמוס. ישבנו על הבר קרוב לברזי הבירה. תפריט המנות העיקריות מורכב בפועל ממספר קטן יחסית של מנות שבמרכזן סוגים שונים של סטייק בקר.
לפתיחה הזמנו פטה כבד עגל שהוגש בצורה יפה עם מחית פורטבלו וריבת בצל, ועם פרוסות לחם אגוזים כפרי מצויין.
לעיקריות הזמנו אנטריקוט וסינטה. שני הסטייקים הוכנו בדיוק במידה שביקשנו (מדיום) וניכר היה שהנתחים נבחרו בקפידה. הדבר היחיד שחסר לי במקצת הוא קצת חמאה מתובלת על הסטייקים, אבל לא היה בכך כדי לגרוע מאיכות המנות. כתוספת הגיע פירה תפו"א עם בטטות פריכות - תוספת מעולה.
לסיום הזמנו טארט שוקולד וערמונים שהיה מוצלח גם הוא, אם כי חסרה לידו מעט קצפת.
לסיכום, האוכל היה מצויין והשירות יעיל ואדיב, אולם גולת הכותרת היו הבירות מהחבית. היו שני סוגים של דנסינג-קאמל: סטאוט ו-India Pale Ale. דגמנו את שתיהן ולמרבה השמחה הסתבר שהן עולות על בירות אנגליות רבות שטעמתי. לדעתי הסטאוט עלתה על אף על גינס. טוב לראות שאחרי שהיין הישראלי הגיע לרמה בינ"ל, גם הבירה המקומית נמצאת בדרך הנכונה.
נערך לאחרונה ע"י Fox450 בתאריך 24-02-2008 בשעה 18:12.
|