מכניסים את כל החומרים לתוך קערה גדולה ומערבבים עד שמקבלים מין בלילה אחידה. בזמן הזה לוקחים מחבת, שמים בה ממש קצת שמן ומחממים. שימו לב: המחבת צריך להיות חם מאוד כדי שהפנקייקס יצאו כמו שצריך! אחרי שהמחבת חם, לוקחים כף או מצקת ויוצקים מעט מהבלילה למחבת. בערך בנפח של 3-4 כפות רגילות. מתחילים לעלות בועות מהפנקייק שבמחבת, מחכים חצי דקה.. והופכים בזהירות. מחכים עוד חצי דקה והפנקייק מוכן!
חוזרים על הכל עד שכל מי שבית מרוצה
תמונות:
ניפוי הקמח (לפעמים מוצאים דברים מאוד מעניינים.. פעם אחת עוגה שהכנו בבית כמעט הפכה להיות "בשרית" )
אחרי שהכנסנו את כל החומרים..
מערבבים עד שמקבלים בלילה..
חשוב לא פחות מההכנה להשאיר אחרינו מטבח נקי!
קשה להכין פנקייקס עגולים בלי תבנית
בועות עולות תוך כדי ההכנה:
בתיאבון! מי גנב את הפנקייקס בצלחת מאחור?
אם מישהו/י מוכן/ה לחלוק טיפים הקשורים לפנקייקס.. אני מקשיב
יצא ממש טעים P: