לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 26-03-2008, 22:28
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.04.03
הודעות: 23,256
כנפיים של קנטאקי - זה יוצא ממש טוב (תמונות)

אז ככה, תתפלאו אבל כדי ליצור ציפוי כמו של הקנטאקי השתמשתי בקורנפלקס.

נתחיל.

מצרכים:

כנפיים
קמח
ביצים
מלח
פלפל
צ'ילי
אבקת עוף
קורנפלקס תירס רגיל

הכנה:

מנקים את הכנפיים ומכניסים לבישול במים רותחים לשש עד שבע דקות.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אחרי זה מוציאים אותן, שוטפים במים קרים ומייבשים.

עכשיו, אלה התבלינים:
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

שלב שלישי: שלוש צלחות, כמו עשייה של שניצל בערך.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

צלחת אחת עם קורנפלקס שגרסתי בבלנדר עד רמה יחסית קצוצה אבל עדיין חתיכות.

צלחת שניייה קמח מתובל בצ'ילי, אבקת מרק, מלח, פלפל שחור ותבלים לגריל אם יש.

הצלחת השלישית היא הביצים: גם שם תיבלתי באותן חומרים כדי שיהיה הרבה טעם.

עכשיו, לוקחים כנף, מייבשים אותה טוב. מכניסים לקמח. מנערים כדי שלא יהיה עודף. מכניסים לביצה ומגלגלים שיתעטף, מוציאים נוזלים עודפים ואז לקורנפלקס.

הייתה לי תמונה של זה. אני אעלה אותה מהמצלמה פעם אחרת.

לוקחם סיר, ממלאים אותו שמן (טיגון עמוק כמובן) כשהוא חם מאוד, מכניסים את הכנפיים ואחרי כמה דקות - בין 1 ל-3 דקות מוציאים.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

בתיאבון !
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #8  
ישן 29-04-2008, 14:06
  kontra kontra אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.12.04
הודעות: 45
אפשר גם עם פירורי לחם, כמובן...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "כנפיים של קנטאקי - זה יוצא ממש טוב (תמונות)"

הבעיה כאן שזה מלא עבודה... אולי אם אתה מכין 10 כנפיים זה לא נורא ... כמובן ש10 כנפיים זה מנה אישית (נהיה ריאלים.. )....
וגם תכל'ס חבל על השמן... זה מלא שמן שאחרי זה אתה תזרוק אותו...

יש כמה אופציות נראה לי טיפה יותר טובות..מייעלות את העניין...
לוקחים סיר ושמים בו את הכנפיים ולתוך זה שמים קמח וביצה ומערבבים את זה ביחד...זה יותר מהיר מאשר כנף כנף...מבחינת הציפוי.. או שאתה גם שם את הציפוי בתוך הסיר..אבל זה לא יצא לך יפה כמו אחד אחד.. אז אפשר לעשות איזה צלוחית לטבול את הכנף לפני שזרוקים אותו לשמן..

מבחינת התיבול של הכנפיים אפשר גם אחרי שזה מטוגן להכין רוטב נוזלי יותר (ברבקיו\צ'ילי וכו') ולהקפיץ אותם יחד במחבת\ווק...

לא בטוח שנדרש הבישול הזה בסיר... השמן עמוק מבשל אותם יופי...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:45

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר