לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 06-04-2008, 13:28
צלמית המשתמש של fcf
  משתמש זכר fcf fcf אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 17.09.05
הודעות: 6,023
שלח הודעה דרך ICQ אל fcf שלח הודעה דרך MSN אל fcf Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי The Cheff שמתחילה ב "כיוון שאתה גולש ותיק אני נותן..."

המתכון מבוסס על המתכון של YNET. עשיתי בו כמה שינויים ויצא ממש טעיםXD


חומרים (8 מנות)
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/Common/Files/Images/Leshonit/990000.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif]
50 גרם שמרים טריים 3/4 ליטר מים פושרים 1 ק"ג קמח 3 כפות סוכר 8 כפות שמן זית 1 כף מלח 2 כפות רוזמרין קצוץ גס
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif]
אופן ההכנה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/Common/Files/Images/Leshonit/990000.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif]
1. ממיסים את השמרים במעט מהמים, עם 2 כפות קמח והסוכר. כשהבלילה תופחת מוסיפים את שארית הקמח, המלח, הרוזמרין ו - 3 כפות שמן ומערבבים. מוסיפים מים בהדרגה ותוך כדי לישה, עד שמתקבל בצק חלק ומעט דביק. מעבירים לכלי גדול, מכסים במגבת לחה ומניחים לתפיחה. כשהבצק מכפיל את נפחו מוסיפים מעט קמח ומעבדים שוב לבצק חלק ולא דביק.

2. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס), משמנים את תבנית התנור ב - 2 כפות שמן זית ומפזרים מעט קמח. מרדדים את הבצק לעלה בגודל התבנית, מעבירים לתבנית ומורחים ב - 3 כפות השמן הנותרות. מחוררים במזלג ומניחים לתפיחה כ - 20 דקות. אופים 15-20 דקות, עד שהבצק מקבל גוון חום בהיר (הפוקצ'ה צריכה להיות רכה). מגישים חם ואם רוצים בוזקים מלמעלה מלח גס.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר