קח ביצה אחת על כל שתיים וחצי מצות!!!!
שבורת את המצות לחתיכות קטנות (לפי הטעם...)... תשרה אותם במים איזה 3-4 דקות ואז תוציא אותם מהמים.
תערבב את המצות האלה עם הביצה.. תתבל (מלח, פלפל.. דם של נוצרים... ואם אתה אוהב אז עוד דברים)
ותטגן עד שיהיה מוכן
נ.ב. עם הדם של הנוצרים לא להגזים למה הטעם יכול להיות חזק למי שלא רגיל
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי PL@yB0y שמתחילה ב "המתכון הכי פשוט שאני מכיר למצה ברייט :"
בונא, טוב שלא יצאת פארש עכשיו, מזה דם של נוצרים? דם של ילדים נוצרים! זה מאד חשוב, למי שיצא לטעום פעם דם של סתם נוצרי, זה ממש לא אותו הדבר, ועדיפות לקטולי שעדין לא נפתח על ידי הכומר השכונתי.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "את מודעת לעובדה שגם פרוטסטנטים הם נוצרים, כן?"
כן, ואני אפילו מודעת לעובדה שמייסד הזרם הפרוטסטנטי היה מרטין לותר (אבל לא קינג!!!) שהתנגד לכנסייה הקתולית והתחיל את המהפכה הדתית באירופה. . אבל זה לא חשוב... בכל מקרה התכוונתי שאני אוהבת במצבריי שלי דם של נוצרים מבוגרים ולא של ילדים ועדיף שיהיו פרוטסטנטים...