לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-05-2008, 19:58
  D-MAGIC D-MAGIC אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אתר אמין יחסית עם קרבה לחיזבאלה : צה"ל הגביר את פעולותיו לאורך הגבול בשעות האחרונות

אתר אמין יחסית עם קרבה לחיזבאלה : צה"ל הגביר את פעולותיו לאורך הגבול בשעות האחרונות

18 במאי, 2008

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/2/2f/375px-BlueLine2.jpg]

אתר המזוהה עם חיזבאלה מדווח כי בשעות האחרונות , כוחות צה"ל פועלים באינטנסיביות לאורך הגבול עם לבנון , באזור הקו הכחול. האתר מספר כי צה"ל הגביר את הסיורים שלו בגזרת הר דוב ואף פעל באזור Abbasiyeh ו וואדי Maghar . שם על פי הדיווח , בכביש המוביל להר דוב , 3 רכבי האמר עצרו בצידי כביש ליד גדר המערכת במשך שעה ועקבו אחרי תנועות חשודות בצד הלבנוני. בשלב מסוים החיילים אפילו הוציאו את נשקם. מאוחר

לידיעה המלאה:
http://www.handspot.com/blueye/?p=107

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-05-2008, 21:16
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי D-MAGIC שמתחילה ב "שים לב שהידיעה שאתמול פרסמתי..."

זו בדיוק הסיבה שבגללה נחסמת מפורום צבא וביטחון.
אתה מצטייר כקשקשן ולא מוכן להציג מקורות או הוכחות לדבריך.
אני מוכן לתת לך מעט קרדיט וחכן ביטלנו לך את החסימה. תוכל לחזור ולכתוב צלנו בפורום אך בתנאי שתציג מקורות או הוכחות. אם לא תנהג כך אל תתפלא אם תקבל יחס זהה ל"תיק דבקה".

ישן 19-05-2008, 02:25
צלמית המשתמש של gps
  gps gps אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי D-MAGIC שמתחילה ב "אבל אתה לא יודע על איזה מקור..."

מכיוון שאני יודע שאתה עושה שימוש בתרגום האוטומטי,והכתב המקומי הוא בוודאי רק מקומי ועלום שם,יהיה קצת מוזר שהתקציר שהבאת מהתרגום היה אח תאום של מה שאני מביא פה (עם כמה השמטות).

אל תיראה בזה מלחמה,מה שאתה עושה הוא מעניין ודינמי,אבל קצת קשה לנו להתייחס למשהו שבחבר'ה מהביפרים אוהבים לכנות "ראשוני".

Israeli occupation forces stepped up patrols of the military in areas bordering what is known as the Blue Line international border which hit South Lebanon for the north of occupied Palestine.

وذكرت التقارير الأمنية أن قوات الطوارىء الدولية المعززة العاملة في الجنوب "اليونيفيل" كثفت كذلك من دورياتها على المحاور الساخنة مثل تلة العباد بالقطاع الأوسط وبوابة فاطمة والمطلة ومحور الوزاني الغجر لرصد ومراقبة التحركات الاسرائيلية المقابلة وبخاصة على محور العباسية-الغجر. According to security reports that the strengthened international peacekeeping forces operating in the south "UNIFIL" has intensified its patrols as well as from the hot hubs such as Abbad hill Sector East and the Fatima Gate, which overlooks the centre of the Wazzani and Roma to monitor and control the movements of Israeli interview in particular at the centre of Abbasiyeh - Roma.
وأشارت الى أن الآليات العسكرية الاسرائيلية انطلقت خلال الساعات القليلة الماضية من الجزء الغربي من بلدة الغجر باتجاه وادي المغر صعوداً الى مزارع شبعا المحتلة ورابطت وراء السواتر الترابية. She noted that Israeli military vehicles started during the last few hours of the western part of town towards Wadi Maghar up to Shebaa Farms territory and was stationed behind sand berms. بينما انطلقت ثلاث سيارات مدرعة إسرائيلية من نوع "الهامر" على الطريق المؤدية الى المزارع وتوقفت لساعة على ما يسمى بالخط الأزرق عند قطاع العباسية حيث ترجل الجنود الاسرائيليون شاهرين أسلحتهم وانتشروا قرب الشريط الشائك لرصد التحركات على الجانب اللبناني من الحدود في قطاع المجيدية العباسية وسهل الماري While armored cars launched three Israeli F "Hammer" on the road leading to the farm and stopped for an hour on the so-called Blue Line when the Abbasid where Israeli soldiers alighted drawn their weapons and were deployed near the barbed-wire fence to monitor movements on the Lebanese side of the border

ישן 19-05-2008, 02:34
  D-MAGIC D-MAGIC אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי gps שמתחילה ב "מכיוון שאני יודע שאתה עושה..."

אבל אולי האח התאום יותר אמין ממה שאתה הבאת?אז זה הופך אותם לאחים חורגים
אין פה שום מלחמה...אל תשייך לאנשים מקורות ותכריז במיקרופון הנה ... מצאתי בדיוק מה שאתה מצאת ועוד בלי בדיקה מקיפה...זה לא מוסיף למי שמפרסם דבר שכזה....ולפעמים בדיוק ההפך .......
יש סיבה למה קוראים לסוכן 007 סוכן 007...וזה אתה אמרת לא אני
אני לא מנפנף בנוצות טווס..... אך יש מקורות שעמלתי לא מעט כדי להשיגם....חלקם מקורות נדירים וחשובים....החל מאתרים חשובים של אל קעידה ועד חיזבאלה ...שעל הדרך נמצאים גם החמאס הפתח ...כוחות חרירי. בלבנון....מקורות סורים מקורות סעודים ומקורות פקיסטנים , איראנים והרשימה עוד ארוכה.....

נערך לאחרונה ע"י D-MAGIC בתאריך 19-05-2008 בשעה 02:37.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:18

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר