לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 21-05-2008, 22:56
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים
 
חבר מתאריך: 01.01.06
הודעות: 53,831
ביקורת- מסעדת ג'אפרו, יקנעם

לאחר יום לא מוצלח במיוחד בעבודה, החלטתי לפנק את עצמי ואת זוגתי בארוחה. שמעתי על מסעדה חדשה שנפתחה ממש 6 דקות נסיעה מהבית- מסעדת ג'אפרו. (הסבר על השם- בהמשך)

הגענו למקום. המקום מעוצב בסגנון ביסטרו יפני, ומכאן גם השם- ג'אפאנס ביסטרו= ג'אפרו.
כל מטר במסעדה מושקע בעיצוב, אין ספק שהמון כסף ומחשבה עומדים מאחורי מראה המקום. ברקע מתנגנת מוזיקת צ'ילאאוט נעימה בדיוק בווליום הנכון, ומלצרית נעימת סבר קיבלה את פנינו.

התיישבנו בחוץ (במקום יש שולחנות, סושי בר וגם שולחנות וספות בחוץ).

היות והתברר לנו שאנחנו מכירות היטב את הסו-שף במקום, צ'ופרנו מייד במנת פתיחה- מרמלדת ירקות!
המנה מוגשת כריבוע, מורכבת מדלורית, תרד , ופלפל צהוב ולא דומה לשום דבר שטעמתי עד כה! מנה עדינה שבאמת נותנת לטעמים להשתחרר בפה ומזמינה עוד.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

עם הזמנת המנות הראשונות קיבלנו את לחם הבית עם מבחר ממרחים- פסטו כוסברה ממרח גזר וטחינה כתומה. בנוסף הגיעו זיתים נפלאים בטעמם.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

למנה ראשונה הזמנו פטה כבד ברווז עם ריבת בצל. המנה מגיעה עם שתי חתיכות יפות ומכובדות של כבד, ריבת בצל, טוסטים קטנים ובצד יש פיסטוקים וריבועי...קבלו אותם... ג'לי יין!!!
זה סטארט אפ שעדיין לא נתקלתי בו והוא משדרג את המנה פלאים.

זוגתי הזמינה טונה צרובה. הטונה מגיעה עם ציפוי עדין של שלושה סוגי שומשום- שומשום לבן, שחור ושומשום וואסאבי. הטונה יושבת על מצע של אצות והטעם? גן עדן.

למנה עיקרית התלבטנו קשות, היות וכל המנות מזמינות לחלוטין, ובסוף "התפשרנו"- היא על סטייק אנטריקוט 300 גרם ואני על המבורגר ביתי. חבל להכביר במילים. הבשר היה עשוי בדיוק במידה, הטעמים מגוונים וטעימים, והכמות? מכובדת לכל הדיעות!

במהלך הארוחה שתינו בירה (היא) ושייק תות בננה (אני).

אז כבר לא יכולנו לזוז יותר, אך היות והכרנו את הסו שף, שוכנענו לאכול יחד עוד קרם ברולה. הקרם הזה שונה בהרכבו וטעמו מכל קרם ברולה סטנדרטי- הוא עשוי מחלב קוקס ויושב על דיסקית של מרנג, כשבשני צידיו יש דובדבנים. המנה לא כבדה, טעימה ומסכמת את הארוחה כמו קונצרט של הפילהרמונית בברלין. פשוט תאווה לחך!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

זוגתי עוד העזה והזמינה אספרסו, אבל אני כבר לא יכולתי...

סה"כ החשבון- 312 ש"ח. סביר לכל הדיעות.

ולסיכום- אם אתם צפוניים, רוצו מהר!
אם אתם לא- הפסדתם, אבל כשאתם מזדמנים לאיזור יקנעם, אל תוותרו!

התמונות לקוחות מפורום תפוז, היות ולא הבאתי מצלמה בעוונותי, אבל זה ב-ד-י-ו-ק מה שקיבלנו!

הכניסה למסעדה- צומת יקנעם המושבה. מכיוון ת"א- פניה שמאלה ברמזור, מכיוון חיפה, פנייה ימינה ברמזור.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה



נערך לאחרונה ע"י chatulim בתאריך 21-05-2008 בשעה 23:28.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 26-07-2008, 11:26
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 01.01.04
הודעות: 27,888
הייתי שם אתמול- בזכות המלצתה של סיון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "ביקורת- מסעדת ג'אפרו, יקנעם"

חברתי ואני חגגנו אתמול (באיחור של שבועיים) את יום הולדתי. הדחייה נבעה מאילוצי עבודה ולימודים- עבודות ומבחנים.
התוכנית כללה את ההופעה The Best Of Queen במבצר שוני שליד בנימינה. התכנון היה לאכול ארוחת ערב באחת המסעדות בסביבה- בבנימינה או בזכרון יעקב. למזלי, כאשר חברתי ניסתה להזמין מקום למספר מסעדות, לא ניתן היה להזמין שולחן לשעה הרצויה מבחינתנו, ולכן הלכתי בעקבות המלצתה של סיון מספר שעות קודם לכן, עת חזרנו ממפגש פורום צבא ובטחון באתר יד לשריון שבלטרון.

הגענו למסעדה בשעה 20:00, ואת פנינו קידם מזג אויר נעים ביותר ומלצרית נחמדה לא פחות.
מכיוון שפנים המסעדה היה עמוס במקצת והרחבה החיצונית היתה ריקה לגמרי, החלטנו לשבת בחוץ. ממש לא הצטערנו על כך.

מיד כשהזמנו, קיבלנו חברתי ואני מרמלדת ירקות- בדיוק כמו זו המצולמת בביקורת של סיון. יופי של מנת פתיחה שפותחת את התיאבון- משהו קטן וטוב.
מיד אחרי מרמלדת הירקות קיבלנו את לחם הבית עם מבחר ממרחים- כמצולמם ומתואר בביקורת של סיון. אני אישית התאהבתי בזיתים הכבושים ובטחינה האדומה.

למנה ראשונה הזמנו קוקי סאן-ז'ק. המנה מוגשת בקראנצ' קדאיף, על פונדו שמנת ווניל, עם צ'יפס סלק.
הקוקי סאן-ז'ק שאני מכיר הוא זה המוגש במסעדת אורי-בורי- עם רוטב שמנת, כך שהמנה המוגשת בג'אפרו אינה דומה לה, הן בגודל, והן בטעם.
אפשר להגיד שמעט התאכבזנו מהמנה הראשונה, משום שהוגשו לנו רק 3 יחידות, ולדעתנו הוניל קצת פגע בטעם. בנוסף, כמנת פתיחה, המחיר שלה לא זול בכלל- 52 ש"ח.

המנה העיקרית שחברתי הזמינה היתה חזה ברווז. המנה מוגשת בפלפל סצ'ואן, עם פירה בטטה ובליווי "פסטיה" מתובלת סלק צלוי וטחינה גולמית. חשוב להדגיש כי מידת העשיה של המנה היא מדיום-רייר. מה אני אגיד לכם? ללקק את האצבעות. אם היינו קצת פחות מנומסים באמת היינו עושים את זה...

המנה העיקרית שאני הזמנתי היתה סטייק סינטה. המנה היא סטייק סינטה בגריל עם פירה חרדל, אספרגוס ומח עצם, כאשר הרוטב ניתן לבחירה: ציר בקר או יין אדום. אני בחרתי בציר בקר.
דעתי על המנה: ללקק את האצבעות.

לקינוח הזמנו שתי מנות:
נשיקה אדומה- קציפת ורדים עם רוטב פירות יער ופירורים פריכים.
"החגיגה של באבט"- וופל בלגי עם קרם ערמונים, פירות יער וטפטופי טופי.
שני הקינוחים היו מצויינים, בדגש על הוופל הבלגי. את הקינוחים אכלנו לאט, ממש לאט, כי לא רצינו שהם ייגמרו...
החברה הזמינה גם אספרסו כפול.

והחשבון?
מנת פתיחה נחמדה מאוד- ע"ח הבית.
קוקי סאן-ז'ק- 52 ש"ח.
חזה ברווז- 74 ש"ח.
סטייק סינטה- 94 ש"ח.
נשיקת ורדים- 32 ש"ח.
החגיגה של באבט- 36 ש"ח.
אספרסו כפול- 10 ש"ח.
דיאט ספרייט, ספרייט- 9*2.

סה"כ- 316 ש"ח לפני טיפ. לא זול, אבל נהנינו מאוד. היינו שבעים אבל לא "מפוצצים".

חשוב לציין את השירות המצויין שקיבלנו- מלצרית נחמדה וידידותית, שהפגינה בקיאות מרשימה בתפריט, ועשתה הכול עם חיוך אמיתי.
בנוסף, ההמתנה למנות היתה ממש קצרה- ב- 20:30 כבר היינו באמצע המנות העיקריות, כשלמעשה הכי עיקר ההמתנה היתה בכלל לקינוחים (היה שווה כל רגע).

האם נחזור לשם? כן, אנחנו צריכים לבדוק את מנות הסושי שהמסעדה מציעה...

לאת המסעדה:
http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=9437
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
לעולם אשא דגלך בגאווה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #6  
ישן 27-07-2008, 23:43
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ
 
חבר מתאריך: 09.03.04
הודעות: 27,735
וואו ! זה באמת נשמע (ונראה) שונה ומסקרן !....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "ביקורת- מסעדת ג'אפרו, יקנעם"

אני קורא את התיאורים וצופה במנות שמעולם לא ראיתי כמותן !

"מרמלדת ירקות" ???!!!!!!.....
מה???...

אני חייב לציין שאלולי התיאור של המנה הזו כאן בביקורת (המצויינת יש לומר) לא הייתי חושב להזמין את המנה הזו בכלל !
דלורית/פלפל צהוב וכו'... אלו לא ממש הירקות האהובים עלי ובוודאי שלא כ.... מרמלדה !
אבל לאחר הקריאה אני בהחלט חייב לנסות !

אגב - על איזה מצע הקובייה הזו נחה?..


אהבתי מאוד את אופן ההגשה המוקפד והאסטטי להפליא.

אני חייב להצטרף לשאלתו/דעתו של ה"שף" בעניין אופייה של המסעדה אך אין לי ספק שכשאזדמן לשם אני אבדוק גם את המנות שבאות מכוון הסושי...

והקרם בורולה?...
קוקוס?..

נו די ! זה כבר ממש ממש מפתה !

תודה על ההמלצה וה"גילוי" של מקום שבהחלט אני מתכוון לפקוד בשלב זה או אחר !


ורק הערה אחת קטנה ברמה הטכנית - נו באמת?... איך את יוצאת למסעדה בלי מצלמה?...
אצלי זה כבר סוג של הרגל....

תודה לך (ולעידו) על המידע !

לבני.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:41

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר