לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 06-06-2008, 23:26
  Naama157 Naama157 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.04.06
הודעות: 115
ובכן,
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי The Cheff שמתחילה ב "השם נשמע מוכר אבל בהחלט יכול..."

נתחיל מהסוף - טעים מאוד :+)

המשקה די מתוק, מרגישים קצת עשבים (תיבול), קצת לימון כמו הלימונצ'לו (אני מתכוונת - טרי וריחני), ומעט ניחוח וניל. צבעו כתום-חום והוא כיפי מאוד. אני אישית לא הייתי מכינה איתו קוקטילים אלא שותה רק ככה.
על צואר הבקבוק תלוי לו ספרון מתכונים קטן :+))

למרות שגם אני וגם כל מי ששאלתי היינו בטוחים, שהכוונה ב - 43 בשמו של הליקר היא לאחוזי האלכוהול שלו, אז לא... הוא 31%. הגירסה עכשיו טוענת שהכוונה היא למספר העשבים... אבל הענין עדיין לא נבדק לעומק.

לגבי הבייליס - מעולה!! מרגישים כאילו שותים את הבייליס המוכר, אבל יחד איתו גם ניחוח מנטה ושוקולד - עדין עדין. מצוין ומומלץ בחום. אזהרה קטנה - נדמה לי שהבייליס הזה יותר שמנתי מהבייליס המקורי.

נעמה :+))
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר