04-07-2008, 09:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.03.03
הודעות: 12,004
|
|
חזה עוף זה מאוד פופלרי בדיאטיות ובכלל.
אבל תכלס מדובר בחתיכה מאוד ענייה ומסכנה.
(אני מדברת על... אבץ, ברזל, קריאטין, קרניטין, חברי ויטמין B וכו'...)
קיימים היום בשוק המון נתחי בשר אדום בעלי אחוזי שומן נמוכים ועשרים תזונתית.
אבל עדיין אנשים נוטים לברוח מבשר אדום, ועוטפים את חזה העוף הרזה שלהם במעטפת משמינה "כדי שלא יצא יבש".
לכן המלצתי- לכו על חתיכות בקר רזות, קצת תיבול וישר על האש (גז במטבח).
_____________________________________
|