לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 28-06-2008, 14:23
צלמית המשתמש של The Cheff
  The Cheff The Cheff אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
כתבה רוטב ראגו לפסטה - מתכון מצולם

פסטה ראגו

המצרכים:
חצי ק"ג בשר טחון גס (אני השתמשתי בצוואר)
חצי ק"ג קוביות עגבניות - משומרות זה בסדר גמור
בצל בינוני
גזר קטן
שני שיני שום
כוס יין אדום
פטרוזיליה
שמן זית
אגוז מוסקט
מלח
פלפל

הערה: במתכון המקורי יש עלי תימין במקום פטרוזיליה ובנוסף יש גם שורש סלרי שלא היו בנמצא...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


קוצצים את הגזר והבצל לקוביות קטנות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

יוצקים למחבת כבדה שתי כפות שמן זית ומטגנים את קוביות הגזר והבצל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מוזגים כוס יין לטבח, מרלו שחר 2005 של רמים

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אחרי שהירקות הושחמו והתרככו מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים טוב טוב כדי שלא יהיו גושים, אנו רוצים תוספת לספגטי ולא קציצות...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ממשיכים לבשל/לטגן עד שכל הבשר שינה את צבעו
בשלב זה הבשר מפריש מיצים ולכן הטיגון יהפוך אט אט לבישול

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אני אהוב לסנן את העגבניות וכך יש שליטה על כמות הנוזלים שאני מכניס לתבשיל
זו תמונה שצולמה תוך כדי עבודה שהבשר על הגז ואין סו-שף בנמצא ולכן יש קצת בלאגן...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נוסיף את העגבניות ונמשיך לבשל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

בשלב זה מוסיפים מלח לפי הטעם, פלפל שחור גרוס גס בנדיבות וחצי כפית אגוז מוסקט מגורר

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מוסיפים כוס יין, הפעם למחבת ולא לטבח...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מבשלים במטרה לצמצם קלות את היין את היין

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

קוצצים פטרוזיליה ומערבבים עם מיץ העגבניות, ככה יותר נוח להוסיפה לתבשיל והיא לא הופכת לגוש (ולא נצמדת לידיים)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מוסיפים את מיץ העגבניות עם הפטרוזיליה וממשיכים לבשל עד שמגיעים לרמת הסמיכות האהובה עליכם.
פסטה אני לא אסביר לכם איך להכין אך כך נראית המנה:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

בתאבון !


_____________________________________

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

הבלוג : http://www.ugiyot.com
הגלריה : http://pbase.com/the_cheff

© 2004- כל הזכויות שמורות ל The Cheff, כל המעוניין להשתמש בטקסט או בתמונות (המוחתמות) המצורפות להודעה זו מוזמן לפנות במסר פרטי
.

נערך לאחרונה ע"י The Cheff בתאריך 09-08-2008 בשעה 22:56.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:58

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר