לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 01-07-2008, 09:56
צלמית המשתמש של The Cheff
  The Cheff The Cheff אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lets_go_to_dance שמתחילה ב "מחפש מתכון לדרמבואי"

אין 'מתכון' כיוון שזהו סוד מסחרי, בכל אופן ברשת מופיעים מספר מתכונים כאשר המשותף לכולם הדבש.

המתכון לרוב נראה כך:
בקבוק וויסקי (750 מל)
1.5 כוסות דבש
גרידת קליפה של רבע לימון
רבע כפית זירעי שומר / אניס
שתי כפיות שורש אנג'ליקה קצוץ (שורש לא זרעים !, בזרעים משתמשים להכנת ג'ין ובבירה)

ערבב את הכל, השרה במשך 24 שעות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם
אחרי 24 שעות מוציאים את גרידת הלימון ומניחים לנוזל לעמוד עוד שבועיים.
כעבור שבועיים מסננים את הזרעים ומניחים לנוזל לעמוד שישה חודשים.
אחרי שישה חודשים שואבים את הנוזל בעדינות על מנת לא להריד את המיכל ולגרום למשקעים לצוף מחדש, הנוזל אמור להיות צלול.
במשקעים ניתן להשתמש בבישול / אפיה...

בהצלחה ואל תשכח לעדכן
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:03

הדף נוצר ב 0.13 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר