+ תחיית המתים.
משהו כמו שנתיים שלא הייתי פה ברצינות, עוד מעט אני מסיים צבא ואני אחזור כמו גדול
בכל מקרה. הייתי באבט"ש (בתקוע אם זה כזה חשוב) ויום אחד הייתה שקיעה מדהימה אז ביימתי תנועה ונתתי לחבר (תודה אלעד) לצלם.
התמונות עברו חיזוק ניגודיות וצבעים כדי להגיע לגוון המקורי (ולעבור אותו קצת, אבל בקטנה )
לשיפוטכם!
תודה, רמי
1.
2.
3.
מסכים, מכיוון שלא אתה צילמת קשה יותר להתייחס לתמונות מכיוון שהיצירה היא שלו ולא שלך.
לעניין התמונות, האחרונה הטובה בעיני והזוית הנמוכה רק מחברת את הדמות לשמיים.
אם זה ככה אז תציין גם את זה, אם נצטרך לתת הערות טכניות לתמונה או כל נושא אחר, שנדע למי להפנות אותה, ואם לא אתה היית מכוון ומנחה את החבר להכל אז היה צריך להגיב לחבר על הצילום ולא לך.
אין הפורום הזה תחרות פופולריות.
אין המטרה שלנו להגיב ע"מ להגיב.
אין המטרה של מי שמעלה תמונה לזכות בכמה שיותר תגובות.
המטרה של הפורום היא לאפשר מתן ביקורת לצילום כדי לתת לצלם אפשרות להסתכל על דברים מנקודת מבט שונה. לקבל או שלא לקבל את דעותיהם של אחרים.
להסכים או לא להסכים עם תחושות שהצופים מקבלים בזמן שהם צופים בצילום שלך.
כל זאת, במידה ולא אתה צילמת, לא שווה ערך לשום דבר.
מקווה שתקבל בהבנה.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי מיצרי מונים שמתחילה ב "בניית הפריים בתמונה השלישית..."
אבל אז הייתי מפסיד את מוצא הקרניים של השמש.
שמתי לב לזה לפני הצילום, אבל לא אני זה שמחליט איפה השמש תשקע - והיא החליטה לשקוע בדיוק מעל הבתים עם האנטנות
לדעתי אין על הראשונה! השניה לא כ"כ אהבתי כי אין את האפקט של הצללית ופתאום רואים שאתה בבוקסר וזה מאבד מהרושם. השלישית גם מעולה אבל הראשונה מאפילה עליה, כלומר אם היא הייתה לבדה היא הייתה מדהימה אבל היא פשוט מתגמדת לעומת הראשונה...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי dov123456 שמתחילה ב "לדעתי אין על הראשונה! השניה..."
יש מצב שאתה צודק לגבי השניה (בוקסר לא מתאים).
תאמין לי שלקחתי פה חתיכת סיכון שבכלל יצאתי ככה. זו התנחלות, וכידוע לך בהתנחלות יש אנשים דתיים מאוד. אבל זה או ככה או שהתמונה קצת "מתחרבשת" העדפתי לקחת סיכון.
אבל יש לי בעיה :| זאת לא תמונה שלך! אלה תמונות של חבר שלך אז תמסור לו
את הקרדיטD: ובדרך כלל בפורום צילום מפרסמים תמונות שאתה מצלם ולא אתה מצולם
אלא אם כן צילמתה את עצמךD: