לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-07-2008, 15:32
צלמית המשתמש של Musicman0
  משתמש זכר Musicman0 Musicman0 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
Story of my life - חמישה ימים לפני הגיוס הורידו לי פרופיל

נתחיל מזה שבא לי לבכות, אבל באמת..
אני יודע שהצבא זה לא הכל בחיים..אבל בכל זאת.

הייתי מיועד להתגייס יום ראשון הקרוב (27.7) לגולני, מוכן נפשית יותר מתמיד לגיוס הקרוב, התייצבתי היום בלשכ"ג בקשר לאיזו בעיה בקרסול.
הרופא לא התמהמה יותר מידי וקבע לי 64. חלומות התנפצו בשנייה.

לא ציפיתי לפרופיל 82, כי זה עדיין חי"ר.. ציפיתי האמת ל-72. שריון, תותחנים - קרבי זה קרבי וזה לא משנה לי אם זה גולני או שריון.
ההחלטה של הרופא הייתה פרופיל 64. כלומר במילים אחרות.. ג'ובניק.

עכשיו, מה נסגר איתי? אין לי שיבוץ ואין לי תאריך גיוס..
אני אקבל מיונים כלשהם או שבעצמי אשלח לכל העולם ואשתו פקסים ואבקש מיונים בגלל המצב שנוצר?
(הרי המיונים שעברתי היו כולם בעלי אופי קרבי, וכך גם המנילה שמילאתי)

תודה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-07-2008, 16:38
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Musicman0 שמתחילה ב "Story of my life - חמישה ימים לפני הגיוס הורידו לי פרופיל"

שמע לפי מה שאתה רואה הרבה עוברים/עברו מה שאתה עובר..

הסיפור שלי הוא דומה מאוד לשלך..אני בפוקס התגייסתי למודיעין בצדמבר..התגייסתי בתור כל"צ ואחרי הטירונות שלחו אותי למודיעין.

אני לא יודע אם נשארו מיונים(גם לי הורידו פרופיל ביולי-אוגוסט בערך והייתי מיועד להתגייס בנובמבר) אבל כדי לך לברר..אתה יכול ליפול בהרבה מקומות גרועים שלא תנצל בהם את הכישורים שלך לרגע.

מה הנתונים שלך??

להגיד לך את האמת-אף פעם לא תעבור לך תחושת הפספוס..אפילו שאני במודיעין והכל(ואני לא עושה יומיות או משהו כזה) תמיד אני ארצה לעבור לקרבי..זה משהו שלא יעבור ואני אישית מרגיש את תחושת הפספוס כל השירות.

נוב 07.

ישן 24-07-2008, 17:49
  hwarang hwarang אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Musicman0 שמתחילה ב "Story of my life - חמישה ימים לפני הגיוס הורידו לי פרופיל"

שלא תחשבו שהרופאים בלשכת הגיוס ממש אכפת להם.
אני רק לפני כמה ימים הייתי שם והרופא אמר לי שהוא מוריד לי את הפרופיל ל72 בגלל שאמרתי לו שיש לי בעיה ברגל, הוא אפילו לא בדק, ביקשתי ממנו שיבדוק את הבעיה והוא לא הסכים בטענה שהוא כבר יודע מה הבעיה.
התחלתי לבכות לו שם שאני לא מוכן להוריד פרופיל על הבעיה הזאת ואחרי כמה זמן שכנעתי אותו והוא רשם לי 97.
זה הכל בולשיט שם. בדוגרי לאף אחד שם בצבא לא ממש יהיה אכפת ממך אם יקרה לך משהו, לכן אתה לבד צריך לדעת עד כמה חמורה הבעיה שלך (תינעץ עם רופא אזרחי), הבעיה שלי היא בעיה שעוברת עם הזמן( בעוד חודש כבר יעבור לי) ובכל זאת רצו סתם להוריד לי פרופיל בלי לבדוק אפילו את הבעיה.
אם אתה בדקת ואתה יודע שהבעיה שלך לא חייבת למנוע ממך להיות חייל קרבי בתותחנים או בשריון למשל אז אתה יכול לנסות להעלות את הפרופיל, זה לא בעיה עם השכונה שהולכת בלשכת הגיוס.
אבל אם הבעיה חמורה עד כדי כך, אז עדיף שתשאר עם הפרופיל הנמוך בשביל לא לפגוע בעצמך.
ישן 24-07-2008, 20:46
  משתמש זכר חטאב מת חטאב מת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.06

מסלול קרבי זה לא טיול בפארק. אנשים בריאים שמגיעים לרוב יוצאים עם בעיה רפואית כזאת או אחרת במהלך השירות בגלל אופי האימונים ואופי הפעילות, במיוחד בחיל הרגלים. בנאדם שמגיע עם בעיה, רוב הסיכויים שהבעיה תחמיר בכמה רמות, ועלולה לגרום לבעיות בריאותיות קשות או נכות. ותאמין לי ששום יחידה לא שווה שלאחר צבא אטו בזמן צבא תהפוך לנכה. הדבר היחיד שתרוויח ככה זה 21 רפואי. לכן, נכון הרצון לשרת ביח'ש חזק, אבל לא על חשבון הבריאות, כי צבא נגמר אחרי 36 חודשים, עם הבריאות אתה נשאר תמיד.
נורא אשירה, לך אכבירה, שיר מהללי
לך אתנה מנת חבלי
בכלל זמן עזור אל נורא, גזע אברהם, נצר תפארה,
אתה אל חי נותן תורה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:07

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר