לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2008, 13:51
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
ואתה לא שם לב לזה שאתה נע במעגל?...
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "הקו בין השחור ללבן אינו חומה בלתי חדירה"

"הקו בין השחור ללבן אינו חומה בלתי חדירה " ???....

הלו אתה עצמיך טענת שהעולם במזרח התיכון מתחלק לשחור ולבן לא?... אז מאיפה צצה שוב הסתירה בדבריך?...
ואם כך שוב אני חוזר לנקודת ההתחלה, מי שלא מזדהה או תומך בדיעותיך שלך הוא כאן בעצם השחור ?!

ועל דינו כבר דיברנו.....

מה שמעניין הוא שעכשיו השוטרים הם אלו שנעים בין הצבעים שהרי כמובן ש"נוער הגבעות" הם לא יותר מחבורת צדיקים גמורים חובבי ציון ושומרי חוק ואילו השוטרים מייצגים כאן את כוחות הרוע (או כפי שהגדילו לעשות והציגו אותם כבר כאנשי סדום ועמורה)....

נו ברצינות.

נערך לאחרונה ע"י לבני בתאריך 11-08-2008 בשעה 13:54.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2008, 14:14
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
אני מבין שאנשים יכולים לשנות את דעתם...
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "ואתה לא שם לב לזה שאתה נע במעגל?..."

ולעבור מצד זה לצד השני. אנשים יכולים, במהלך מילוי תפקידם, לעבור מצד זה לצד השני.
לא כולם שווים ולא כולם צודקים באותה המידה - האפור האהוב עליך כ"כ שם את הרוצחים ואת קורבנותיהם באותו הצד, כשכל אחד מהם צודק וכל אחד מהם טועה. לשיטתך, גם לסמיר קונטאר יש קצת "לבן" במעשיו, וכך גם לנסראללה ואפילו להיטלר.
אבל מה לעשות שהעולם לא עובד ככה? העולם מורכב משחור ולבן, מנכון ולא-נכון, מצודק וטועה, מצדק ועוולה, מטוב ורע. איפה אתה בוחר למצב את עצמך, זה כבר עניינך. וכמו שציינתי, הגבול בין השחור ללבן אינו חומה בלתי חדירה - אפשר לעבור מצד אחד לשני (יובל שטייניץ שהתפכח ועבר לצד הלבן, ומנגד אולמרט שעבר לצד השחור, לדוגמה), ומי שהיה לבן היום יכול להיות שחור מחר, ולהיפך.
אני לא מקובע כפי שאתה חושב - אתה הוא זה שמקובע בתפישת עולם חסרת צדק (כי כולם צודקים), חסרת מוסר (כי כולם מוסריים) חסרת טוב (כי כולם "טובים"), חסרת שום דבר "נכון" (כי הכל "נכון").
מבחינתי יש נכון ולא נכון, צודק ולא-צודק, טוב ורע. כנראה שמבחינתך כנראה אין.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 11-08-2008, 14:24
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
לא תאמין אבל שוב הבנתי !...
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "אני מבין שאנשים יכולים לשנות את דעתם..."

ועכשיו אני מבין שאני הוא הבעייה ! נו טוב...

משום מה במהלך כל הדיון (המעניין יש לומר בכנות) לא הבעתי את דעתי כלל על "מי/מה הוא נכון/לא נכון מבחינתי כך שלא ממש ברור לי איך הגעת למסקנה הזאת שלך...
ניחא.

ולאחר כל הדיון הזה אני יכל לציין שהבנתי ממך כמה וכמה עובדות כדלקמן:

1. בעולמינו יש נכון ולא נכון שחור ולבן (טוב נו לא בכל העולם אלא רק במזרח התיכון).....
2. כשאתה נמצא בצד זה או אחר של המתרס אזי אתה בצד הלבן וניתן גם לירות על מי שעומד מנגד.
3. אתה זה שתחליט כמובן מה הוא הנכון או הלא נכון (ומשם הדרך לפתיחה באש היא ברורה)...

"פטריוט" - כשתשמע את דעותי על נושאים מסויימים תגלה להפתעתך שאני דוגל בשיטות לא פחות חדות וברורות (ואולי אף יותר) !
לפחות בעובדה שאינני "נחשד בשמאלניות יתר" אני חושב שאתה מכיר....
יש לי דיעות מוצקות וחד משמעיות בכל מה שאני חושב שצריך לעשות עם (או יותר נכון ל... )מחבלים/רוצחים/סוחרי סמים/אנסים ופורעי חוק באשר הם....

עם זאת שוב אומר - הלוואי והדברים היו כל כך חדים וברורים כמו שחור ולבן.....
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:36

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר