לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 17-08-2008, 21:49
צלמית המשתמש של NVJ
  NVJ NVJ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 11.02.06
הודעות: 13,393
מרק בורגול (זהירות, ממכר!)

די פשוט להכין את זה האמת.
אני מצטער על התמונות, אני יודע שההכנה נראית לא מפתה בכלל, וחלק מהתמונות נראות גועל נפש, אבל תאמינו לי שהתוצאה שווה!
(המדריך נכתב בלשון זכר, אבל גם נשים מוזמנות לנסות את כוחן! )

אז.. בואו נכין מרק בורגול.

מצרכים:

- בורגול, כמובן. ושיהיה "בורגול דק". אולי תמצאו אותו בתור השם "ג'ריש".
- 2 בצלים קטנים או 1 גדול.
- 5 עלי דפנה.
- 4-5 כפות רסק עגבניות.
- כף אבקת מרק.
- כף מלח.
- חצי כף פלפל.
- מעט שמן.
- מים.

- סיר!
הכנה:

למי שלא יודע, בורגול (או ג'ריש כמובן) נראה כך:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

לוקחים כוס מזה, ושמים בקערה. שופכים מים קרים עד שהקערה מלאה:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

בינתיים הבורגול "יתפח" ויכנסו אליו נוזלים. לוקחים סיר, שמים בו ממש ממש קצת שמן, רק שיכסה במילימטר את השכבה התחתונה ולא יותר, חותכים את הבצל(ים) לרבעים, ומטגנים עד שהבצל משחים קצת:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

זה הזמן להוסיף מים עד לחצי מגובה הסיר, ואת עלי הדפנה (4-5 עלים יספיקו) ואת אבקת המרק. עלי דפנה אפשר לקנות גם בקופסאות כאלה:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אחרי ששמים מים, עלי דפנה ואבקת מרק:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

כשזה רותח, מוסיפים את הבורגול (שהיה בקערה!), רסק העגבניות, המלח והפלפל:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

(אתם עוד איתי? זה נראה לא משהו אבל זה יוצא דלישס! )
אחרי שזה רותח שוב, לוקחים כף מחוררת ומוציאים את הבצל ועלי הדפנה:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

כשזה מגיע שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, ושמים טיימר של 15 דקות, כשכל 3 דקות כדאי לערבב את המרק. כשנגמר הזמן, מכבים את האש ושמים את הטיימר ל-5 דקות נוספות ומערבבים באמצע שוב. כשהזמן הזה נגמר - האוכל מוכן, בתיאבון!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

גמרתי עכשיו 3 מנות, היה מדהים.
תהנו!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:14

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר