לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 26-08-2008, 22:29
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.11.02
הודעות: 32,894
כתבה לאכול סטייק ולהישאר בריא

השריית הבשר בתערובת תבלינים עשירה בחומרים נוגדי חמצון יכולה להוריד את הסיכון להווצרות חומרים מסרטנים ביותר מ-80%
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nfc.co.il/img/midBull.jpg]
המרינדה צריכה להיות עשירה בתבלינים


▪ ▪ ▪
אפשר להפסיק לדאוג: אתם יכולים להכין סטייקים עסיסיים לארוחת הצהרים הבאה ואפילו לא לחשוש מהמרכיבים המזיקים הגורמים לסרטן.

למעשה, מחקר חדש מגלה, כי השריית הבשר בתערובת תבלינים עשירה בחומרים נוגדי חמצון, יכולה להוריד את הסיכון להווצרות אמינים הטרוציקליים (HCAs) ביותר מ-80%.

החוקרים מבטיחים לכל מי שמודאג מקרצינוגנים (גורמים מסרטנים), כי השריית הבשר - וכל סוג של מזון דומה - היא דרך טובה להפחית באופן דרמטי את היווצרות ה-HCAs. המרינדה, יש לציין, צריכה להיות עשירה בתבלינים.
  • הממצאים פורסמו בגליון האחרון של 'Journal of Food Science'.
לידיעה המלאה
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #2  
ישן 27-08-2008, 08:10
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,156
לא קונה!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "לאכול סטייק ולהישאר בריא"

ראשית - לפי המאמר - הסטייקים (או שמא עלי להוסיף מרכאות?) היו של 100 גרם ובעובי של 5 מ"מ! הלזה סטייק יקרא?

שנית - הם ניצלו למשך 5 דקות מכל צד! מי אוכל סוליה מפוחמת?

שלישית - מבחינה מדעית טהורה - קשקוש. תפעיל מספיק חום על בשר, תוסיף השפעות של אש גלויה או עשן שמקורו בעץ או בפחמים - והרי לך חומרים קרצינוגניים ששום מרינדה לא תסתיר או תמנע.

בסיכום - ה"מחקר" הזה לא נראה לי יותר רציני ממחקרים בהם מאכילים עכברים בחומר כלשהו, בכמות ששווה למחצית משקלם ליום, וראה זה פלא, הם אכן לוקים בסרטן ב-8% יותר מההסתברות הטבעית......

אז מה בסוף? תנו לי סטייק של 750 גרם, בעובי של 5 ס"מ (סנטימטר, את שומעים? לא מילימטר!!), עשוי מדיום, ולידו - בהחלט מנה גדולה של אנטיאוקסידנטים בצורת יין אדום טוב!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:05

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר