27-08-2008, 08:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,156
|
|
לא קונה!
ראשית - לפי המאמר - הסטייקים (או שמא עלי להוסיף מרכאות?) היו של 100 גרם ובעובי של 5 מ"מ! הלזה סטייק יקרא?
שנית - הם ניצלו למשך 5 דקות מכל צד! מי אוכל סוליה מפוחמת?
שלישית - מבחינה מדעית טהורה - קשקוש. תפעיל מספיק חום על בשר, תוסיף השפעות של אש גלויה או עשן שמקורו בעץ או בפחמים - והרי לך חומרים קרצינוגניים ששום מרינדה לא תסתיר או תמנע.
בסיכום - ה"מחקר" הזה לא נראה לי יותר רציני ממחקרים בהם מאכילים עכברים בחומר כלשהו, בכמות ששווה למחצית משקלם ליום, וראה זה פלא, הם אכן לוקים בסרטן ב-8% יותר מההסתברות הטבעית......
אז מה בסוף? תנו לי סטייק של 750 גרם, בעובי של 5 ס"מ (סנטימטר, את שומעים? לא מילימטר!!), עשוי מדיום, ולידו - בהחלט מנה גדולה של אנטיאוקסידנטים בצורת יין אדום טוב!
|