לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 09-09-2008, 11:49
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
מאכליה הטעימים של אם אהובי!

אז הנה לפניכם המתכונים של אמא של חבר שלי כל המתכונים הם לא מתכון רגיל
מאחר ואתם יודעים איך אמהות מבשלות - הן פשוט עושות את זה כשצריך להגיע לכמויות
מדויקות זו בעיה שיהיה בהצלחה, ואם יש שאלות אני ארוץ לשאול את עליזה היקרה!
לאט לאט אעלה עוד ועוד מתכונים.


צלי בשר עם גזר ובצל

כתף בשר – פרוס או קוביות

לצרוב את הבשר אח"כ מוסיפים 2 עלי דפנה ומכסים במים – בגובה הבשר.

מבשלים עד שהבשר מספיק רך, בינתיים במחבת נפרדת מטגנים במעט שמן 3 בצלים בערך
או בצלצלי פנינה עד לריכוך ומוסיפים כ-3 גזרים חתוכים לרצועות או פרוסות עיגולים.

מוסיפים מעט אורגנו.

את התערובת הנ"ל להוסיף לסיר הבשר (שהתרכך מספיק) ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דק'.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה




צלי בתנור – נתח סינטה
מעסים את הנתח בשמן זית, מוסיפים מלח גס, 2-3 שיני שום כתוש וגם טימין ומכניסים לתנור

220 מעלות למשך כשעה ועוד 20 דק' בערך על 160 מעלות.

חשוב להרטיב את הבשר במיצים שנוצרו בתבנית לאורך הבישול

לא לפרוס את הבשר מיד אלא להמתין כ15 דק' ורק אז לפרוס.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


מילנסה – נתח שייטל
מבקשים מהקצב לפרוס פרוסות דקות עבור שניצל קצת פחות מ1 סנטימטר ,

בקערה לערבב – ביצה, שום כתוש, מלח, פלפל שחור, אורגנו וחרדל

לתוך הבלילה להכניס את הבשר ולהשרות כרבע שעה.

אח"כ טובלים בפירורי לחם משמנים תבנית ומניחים את השניצלים בתוכה, מזליפים מעט
שמן זית גם מעל השניצל בשר.

מוסיפים מעל פרוסות עגבניה ומעל גבינה – שכמובן לא חייב אבל זו כל הפואנטה במילנסה.

בהדמנות תמונה איכותית יותר
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


שעועית ירוקה – טורקית רחבה

מנקים את השעועית – וחותכים אותה ל2-3 חלקים

בסיר מזהיבים בצל ו2 שיני שום, מוסיפים את השעועית , מוסיפים עגבניה 1 מגורדת ו/או פרוסות
מ1 גזר, מלח, פלפל. מכסים במים עד לגובה השעועית ונותנים לה להתבשל על אש נמוכה- עד לריכוך.

אפשר ואף מומלץ לבשל עם ציר בשר במקום מים.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה





קציצות פרסה - תמונות בהזדמנות

לשטוף את הכרישה היטב היטב לפני השימוש.

מרתיחים מים בסיר ולתוכו מכניסים 4-5 כרישה כולל הירוק (לחתוך לעיגולים) באותו סיר להכניס
גם 2 תפוחי אדמה, עד לריכוך. שמים במסננתאת הכרישה ומסננים היטב ואיפלו סוחטים אותה.

את התפו"א מועכים גס.



שמים הכל בקערה – כרישה, תפו"א 2-3 ביצים, מלח והרבה פלפל שחור, מערבבים
את העיסה ומכינים ממנה קציצות בערך בקוטר 4 ס"מ ומושטחות (לא כדור)

מכינים צלחת עם קמח בה טובלים את הקציצות ומנערים היטב מהקמח המיותר. – מטגנים בשמן.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


נערך לאחרונה ע"י hagar_krispin בתאריך 09-09-2008 בשעה 11:55.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר