לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 09-09-2008, 21:10
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ציבי שמתחילה ב "כיצד מצילין מלון תפל"

מרק מלון קר מרכיבים:
2-1 מלון - עדיף ירוק, מנוקה מקליפה ומגרעינים
0.5 כוס/ות חלב שקדים


אופן ההכנה:
מכניסים את המלון וחלב השקדים לבלנדר (עדיף) או למעבד מזון. מערבלים היטב חמש דקות מלאות. המרק צריך להיות הומוגני ודליל. מעבירים מבעד למסננת דקה. מצננים. מגישים כמרק קר או משקה.

פטנט: בעת ההגשה אפשר להוסיף למרק הירוק קוביות מלון כתום קטן (קלוף ונקי מגרעינים). כף או שתיים קוביות כתומות לכל מנת מרק, גם יפה, וגם טעים.

מרכיבים:
2-1 מלון - עדיף ירוק, מנוקה מקליפה ומגרעינים
0.5 כוס/ות חלב שקדים


אופן ההכנה:
מכניסים את המלון וחלב השקדים לבלנדר (עדיף) או למעבד מזון. מערבלים היטב חמש דקות מלאות. המרק צריך להיות הומוגני ודליל. מעבירים מבעד למסננת דקה. מצננים. מגישים כמרק קר או משקה.

פטנט: בעת ההגשה אפשר להוסיף למרק הירוק קוביות מלון כתום קטן (קלוף ונקי מגרעינים). כף או שתיים קוביות כתומות לכל מנת מרק, גם יפה, וגם טעים.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 10-09-2008, 08:33
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ציבי שמתחילה ב "תודה על העצה, אבל המלון שלי הוא לבן סטנדרטי."

רשום עדיף ירוק....ברור שאתה יכול כתום או לבן.
לא נתקלת בירוק? שה"בשר" שלו ירוקקקקקקקקק? מוזר...
עוד מתכונים שנתקלתי בדרך... http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/752/215.html

ירוק

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.yunphoto.net/mid/yun_3812.jpg]



לבן שכזה ויש יותר לבנים ממנו ועדיין טעימים

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://themeloninc.com/farmers_market/images/galia_melon.jpg]


כתום וירוק בצוותא

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.hortyfruta.es/web/fotos/melon.jpg]
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #9  
ישן 10-09-2008, 09:58
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,156
שני שימושים למלון חסר טעם (לא חשוב הצבע)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ציבי שמתחילה ב "כיצד מצילין מלון תפל"

1. עשה ריבה או קונפיטורה. ריבה זה רסק מלון מבושל בכמות שווה של סוכר בתוספת מים כדי המסת הסוכר, וקונפיטורה זה בדיוק אותו הדבר, עם חתיכות פרי, מבלי לפרקן. אפשר לשפר טעם עם תוספות כגון הל, אניס, וניל, קינמון, ציפורן, גרידת לימון, מיץ לימון. אפשר להוסיף פרי נוסף.

2. מלון חסר טעם יכול לצאת מעדן, לאחר כבישה! חתוך לחתיכות לא גדולות, שים בצינצנת מעוקרת הניתנת לסגירה, צוק תמיסה חמה של מים, חומץ הדרים וסוכר, הוסף פלפלון חריף, עלי דפנה, גרגרי פלפל שחור, פלפל אנגלי, זרעי חרדל, ענף טרגון וכמה שיני שום, סגור והמתן כמה ימים. לחילופין - אפשר לכבוש במלח, כמו מלפפונים, הרי המלון הוא מאותה המשפחה. אגב, גם קליפות אבטיח כבושות הן מעדן.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:39

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר