17-10-2008, 00:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
שייק יוגורט
אמנם החורף בפתח אך לפני כשבועיים נתקלתי בעת סידורים שהיו לי בדיזינגוף סנטר במקום שנקרא re:bar, זה דוכן בקומה התחתונה, מול מגה ספורט ובו מוכרים שייקים העשויים יוגורט, פירות, פיצוחים וכו'.
לפני שאמשיך, בטח שאלתם את עצמכם מדוע אם כך פוסט אינו מופיע תחת ביקורת מסעדות ? ראשית אל דאגה פוסט כזה יגיע, אך כעת אני רוצה להציג ניסיון שעשיתי על מנת להכין כזה שייק באמצעים ביתיים פשוטים.
ראשית, כיוון שאין לנו אספקה של יוגורט קפוא או מכונה ששומרת על היוגורט במצב קרוב לקיפאון (קרי, בצורת ברד) החלטתי לטחון קרח ויוגורט, יצא טוב אך לא מספיק טוב ולכן החלטתי לעשות ניסיון, בחרתי להשתמש ביוגורט מנגו-פסיפלורה של יופלה (אך אפשר להשתמש בכל טעם שתרצו).
עירבבתי שני גביעי יוגורט (250 מ"ל) עם 200 מ"ל מים, את התערובת הכנסתי לשקית ליצירת קוביות קוביות קרח ויאללה, למקפיא.
כאשר התערובת קופאת שמים במיקסר אשר מסוגל לכתוש קרח 8 קוביות קפואות מהתערובת, הוספתי גם חצי בננה קפואה, חצי גביע יוגורט לא קפוא והפעלתי את המיקסר
במהלך הגריסה אפשר להוסיף קצת חלב על מנת לקבל שייק במרקם המתאים לכם
מוזגים לכוס ושותים עם קש
אפשר לגרוס גם שקדים, בוטנים או אגוזים, להשתמש ביוגורטים במגוון טעמים לבחירתכם, לחזק בפירות שונים כגון בננות, תותים, תפוחים וכו' אשר חתכתם והקפאתם מראש.
לרוויה !
_____________________________________
הבלוג : http://www.Ugiyot.com
הגלריה : http://pbase.com/the_cheff
© 2004- כל הזכויות שמורות ל The Cheff, כל המעוניין להשתמש בטקסט או בתמונות (המוחתמות) המצורפות להודעה זו מוזמן לפנות במסר פרטי.
|