לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 18-11-2008, 03:40
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,158
הרי לך מגבלה שממנה אינני סובל
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי eranza שמתחילה ב "בעיה קטנה גדולה חלב ובשר לא..."

...אני אוכל גם כשר!

בכל אופן, אני ניסיתי לעזור לך במסגרת המגבלות שלך: פיצה וחביתה.
אם הפיצה ירדה מהפרק, יש לך שתי חלופות, עדיין בתוך המגבלות הנ"ל:

1. עשה מה שהצעתי לך לעיל, אך בשינויים הבאים: הפיתה צריכה להיות קטנה - למשל 15 ס"מ בקוטר, וללא גבינה. כשגמרת לסדר את כל המרכיבים, קפל אותה וסגור את הבצק מסביב. קבלת כיסון ממולא בצורת חצי עיגול (EMPANADA). מרח עליו ביצה טרופה, שים על תבנית אפייה (כמובן שלא תכין רק אחד...), ואפה בתנור חם עד השחמה. הגש לצד סלט רענן.

2. פריטטה: התחל כמיקודם: אנטרקוט טחון מטוגן עם בצל. הוסף פטריות חתוכות, רצועות פלפל, קצת פלפל שחור ומלח, ושלוש ביצים טרופות. ערבב קלות, ותן לזה זמן להיטגן על אש קטנה, עד שזה מתייצב מספיק כדי להפוך במכה אחת. אם אינך לוקח צ'אנסים, פשוט החלק את כל היצירה על צלחת גדולה, הנח עליה עוד צלחת גדולה, הפוך והחלק חזרה למחבת להשלמת הטיגון. ניתן להוסיף עשבי תיבול כגון אורגנו, שום, טימין. להגשה - הפרד למשולשים, קשט בבצל ירוק קצוץ או פטרוסיליה קצוצה והגש ליד סלט רענן.

(סלט רענן זה מושג שאפשר להדביק לו כמעט כל דבר, אך כרגע, חוץ מסתם סלט ירקות, עולות בדעתי האפשרויות הבאות שהן גם טעימות וגם מהירות מאד:

א. סלט עגבניות בוינגרט.
ב. בצל בסומאק.
ג. סלט שורש סלרי.

זה האחרון הוא הפשוט ביותר, ומדהים בטעמו: קח שורש סלרי טרי. קלף אותו, וגרד על פומפיה גסה. טפטף עליו כף או שתיים מיץ לימון, הוסף שתי כפות מיונז וקורט פלפל לבן. ערבב היטב, תן לו לעמוד כשעה במקרר והגש.

מתכון לסלט הבצל - בהמשך).

נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 18-11-2008 בשעה 04:02.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:53

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר