22-12-2008, 12:40
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.06
הודעות: 1,379
|
|
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי FiReBall שמתחילה ב "אני חייב להגיד שבסוף שבוע ניסיתי להכין לפי המתכון הזה"
צריך לבשל את תפו"א ממש מעט זמן, ואז להכניס לטיגון
או לחילופין לאפות אותם בתנור ואז להכניס לטיגון
לא להתקמץ בצ'ילי מתוק,
חמאה, חלב, ובעיקר שמנת יהפכו את המתכון לטוב הרבה יותר.
_____________________________________
קוראים לי ניר ... ואין לי חתימה...
אנחנו אוהבים אותך!
www.nirgeiger.com
|